Регистър на училищата

ЧАСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕЖ ОМЕГА, Град Пловдив - Интериорен дизайн

всяка една специалност ви води към успеха

всяка една специалност ви води към успеха, всяка една специалност ви доближава до успеха, европейско равнище на обучение в колеж омега, избор за успех с колеж омега, изградждаме личности и лидери в различни области, колеж омега, колеж омега вашия избор за успех, колеж омега гаранция за успех, колеж омега пловдив, конкурентоспособност на международния трудов пазар, професионален колеж омега, професионален колеж омега пловдив, професия графичен дизайнер пловдив, професия дизайнер в колеж омега пловдив, професия проектант компютърни мрежи пловдив, първи стъпки в света на информационните технологии, специалност графичен дизайн в колеж омега, специалност интериорен дизайн в колеж омега, специалност компютърни мрежи в колеж омега, частен професионален колеж омега, чпк омега, чпк омега пловдив

Галерия

ЧАСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕЖ ОМЕГА
ЧАСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕЖ ОМЕГА
ЧАСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕЖ ОМЕГА
ЧАСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕЖ ОМЕГА
ЧАСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕЖ ОМЕГА

ЧАСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕЖ ОМЕГА
Интериорен дизайн

 

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН


Професия „Дизайнер" - III степен на  професионална квалификация
/двугодишно професионално обучение, задочна форма, лиценз от НАПОО/
 

Специалността „Интериорен дизайн" на колеж „Омега" e чудесен избор за тези, които желаят да превърнат таланта си в професия. С наша помощ Вие можете да развиете способностите си и реално да стартирате своята дизайнерска кариера още с влизането си в колеж „Омега". Курсът на обучение е две години, през които ще получите задълбочени познания по предмети (модули) като: Рисуване, Техническо чертане, Аксонометрично и перспективно чертане, Архитектурно проектиране, Вътрешно проектиране и обзавеждане, Информационна техника и технологии, Екология в интериорния дизайн и др. Програмата „Интериорен дизайн" включва още разширено изучаване на чужд език, както и отлична подготовка в областта на компютърното проектиране - AutoCAD.


Защо „Интериорен дизайн"?


Специалност „Интериорен дизайн" в колеж „Омега" предвижда специализирана подготовка в областта на интериорния дизайн, базираща се не само на традиционни теоретични познания, но и на последните световни тенденции. Целта на колежа е да превърне своите възпитаници в творци дизайнери в сферата на художественото проектиране на обществен, жилищен и търговски интериор. За доброто Ви обучение ще бъдат отговорни доказан екип от преподаватели, както и български и чуждестранни практикуващи архитекти. Те ще Ви запознаят с най – новите европейски и световни тенденции в интериорният дизайн, как да се справяте успешно с практически казуси в работният процес и как да доразвиете творческият си потенциал.


 Професионална реализация


Бурното развитие на строителството в страната и чужбина и все по-взискателното потребителско търсене неминуемо доведоха до остра нужда от специалисти в областта на интериорния дизайн. Пред изучаващите „Интериорен дизайн" се разкрива широк кръг възможности за реализация не само в местни, но и в чуждестранни дизайнерски фирми. Знанията и практическият опит, с които разполагат завършилите специалността, са стабилна основа за стартиране на самостоятелен бизнес в тази сфера.

 

Контакти

ЧАСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕЖ ОМЕГА

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Вълко Шопов 14
Телефон: 032944544
GSM: 0882933466, 0882933561
Факс: 032944544 
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Пловдив-град

ЧАСТНА ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ С ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ СТОЯНСТРОЙ

ЧАСТНА ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ С ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ СТОЯНСТРОЙ , Пловдив

ЧАСТНА ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ СТОЯНСТРОЙ - Пловдив е разкрита на основание чл.11 от Закона за народната просвета и чл.14 от Правилника за прилагане на този закон със Заповед № РД