Регистър на училищата

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ, Град Пловдив - Бизнес курсове

advanced

advanced, ielts, английски за начинаещи, английски за ученици пловдив, добър езиков център в пловдив, езиков център linguamundi, езиков център за корпоративно обучение пловдив, езиков център лингва мунди, езиков център лингва мунди пловдив, езиков център с гъвкав график на фирмено обучение, езиков център с комбинирана форма на обучение, езикова школа, езикови курсове пловдив, индивидуални уроци, курс кеймбридж, курс по английски пловдив, курс по испански в пловдив, курс по немски пловдив, модерно езиково училище, немски за начинаещи, немски за ученици пловдив, предпочитан езиков център пловдив, препоръчан езиков център за корпоративно обучение, препоръчан езиков център пловдив, препоръчана езикова школа пловдив, разговорен английски пловдив

Галерия

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
Бизнес курсове

Бизнес курсове

 

 

 

В съответствие с натовареността на служителите и желанията на фирменото ръководство, LinguaMundi предлага гъвкави графици и програми на обучение. Обучението може да бъде проведено по трите езика, които LinguaMundi предлага - английски, немски и испански език. Курсовете могат да се провеждат както в учебната база на езиковия център така и в база на обучаваната организация. При заявка от фирма, LinguaMundi ще проведе и т.нар. езиков одит за определяне на входното ниво и очакванията на служителите и ръководството за резултатите от курса.

 

 

Предпочитаните типове обучение от фирми и институции са General English (общоезиков английски език) и Business English (общ бизнес английски език). Разбирайки обаче нарастналите нужди на компаниите, екипът на LinguaMundi разработи различни форми за обучение:

 

 

  • 1. Изцяло присъствена форма на обучение - обучението може да бъде по английски, немски или испански език и целият хорариум на обучението се покрива с преподавател.

 

  • 2. Комбинирана форма на обучение - това е най-новият продукт на LinguaMundi, който се предлага само за обучение по английски език (общ и бизнес английски). Курсовете са с фиксирани параметри - 30 часа присъствено обучение и 70 часа дистанционно обучение, фиксирана цена и 10 седмична продължителност. При този начин служителите не се откъсват от работния процес за продължително време, но се възползват в максимална степен от предимствата на обучение с преподавател.

 

  •  3. Изцяло дистанционна форма на обучение - обучението се провежда посредством платформа за провеждане на онлайн курсове във видео уроци.

 

 

В LinguaMundi сме разработи и модулни програми за обучение в различни области. Тези програми могат да се използват единствено като допълнение към основните курсове. Поради спецификата на изучавания материал, необходимото ниво на обучаващите се трябва да е минимум Intermediate. Хорариумът на всеки един от модулите е 20 учебни часа.

 

 

  • Модул: Бизнес кореспонденция на английски език

 

  • Модул: Бизнес комуникация по телефона на английски език

 

  • Модул: Английски език за мениджмънта

 

  • Модул: Английски език за банковото дело и финансите

 

  • Модул: Медицински английски език

 

  • Модул: Компютърен английски език

 

 

При проявен интерес от Ваша страна, свържете се с нас на тел. 032/ 62 22 33; 0878 400 970 или на e-mail: plovdiv@linguamundi.org. В рамките на 5 работни дни ние ще Ви изпратим подробна оферта. LinguaMundi може да предложи и различни от горепосочените типове курсове или модули, в зависимост от изискванията и нуждите на клиента.

 

 

Служители от Вашата компания могат да бъдат записани и самостоятелно в текущите ни курсове или в атрактивните ни индивидуални програми, подходящи за хора със сгъстен или ненормиран график.

 

 

При интерес може да се свържете с нас на: Тел. 032 62 22 33; 0899 833 828

 

 

 

Контакти

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Княз Александър I 31, ет. 2
Телефон: 032622233
GSM: 0899833828
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Пловдив-град

ЧАСТНА ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ С ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ СТОЯНСТРОЙ

ЧАСТНА ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ С ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ СТОЯНСТРОЙ, Пловдив

ЧАСТНА ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ СТОЯНСТРОЙ - Пловдив е разкрита на основание чл.11 от Закона за народната просвета и чл.14 от Правилника за прилагане на този закон със Заповед № РД