Регистър на училищата

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ, Град Пловдив - Курсове за възрастни

advanced

advanced, ielts, английски за начинаещи, английски за ученици пловдив, добър езиков център в пловдив, езиков център linguamundi, езиков център за корпоративно обучение пловдив, езиков център лингва мунди, езиков център лингва мунди пловдив, езиков център с гъвкав график на фирмено обучение, езиков център с комбинирана форма на обучение, езикова школа, езикови курсове пловдив, индивидуални уроци, курс кеймбридж, курс по английски пловдив, курс по испански в пловдив, курс по немски пловдив, модерно езиково училище, немски за начинаещи, немски за ученици пловдив, предпочитан езиков център пловдив, препоръчан езиков център за корпоративно обучение, препоръчан езиков център пловдив, препоръчана езикова школа пловдив, разговорен английски пловдив

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
Курсове за възрастни

 

 

Езиковите курсовете по английски, немски и испански език в LinguaMundi са подходящи за ученици от горен курс, студенти и възрастни. Програмите са градирани според международните стандарти и всяко от нивата покрива съответния материал. Обучението изцяло акцентира върху придобиване на съответни умения, което позволява на курсистите да боравят с езика активно и пълноценно, в съответствие със завършеното ниво.

 


LinguaMundi предлага следните чуждоезикови курсове:


Английски език


Курсовете по английски език на LinguaMundi са разработени да отговорят на изискванията на модерните клиенти за постигане на максимално добри практически резултати за кратки срокове. В трите семестъра в годината нашите курсисти могат да покрият успешно четири от шестте нива на обучение и по този начин да регистрират огромен напредък за изключително кратко време.Основният фокус в обучението е изграждане на умения за боравене с езика. Това е и практическата страна на обучението. Нашите курсисти не само трупат познания по езика, но и се научават умело да го използват в своето ежедневие, работа, пътувания и др.

 

Курсовете са организирани във вечерен, дневен и съботно-неделен (уикенд) график. Така, дори и хора с по-ограничено свободно време имат възможност да започнат своето обучение по английски език. През летния семестър учениците и студентите могат да покрият 2 нива с атрактивните ни 1-месечни интензивни програми. За всички, които този график е невъзможен, ние сме разработили гъвкави и изключително достъпни пакетни предложения за индивидуално обучение.

 

Немски език


Курсове по немски език в LinguaMundi са предназначени за всички, които имат желание или необходимост да овладеят основите на немската граматика и придобият езикови умения за справяне с ежедневни и/или академични ситуации на немски език. В процеса на обучение, курсистите усвояват основната граматика и натрупват богата лексика, което е предпоставка за умело боравене с немски език в различни езикови ситуации. Някои основни характеристики правят курсовете на LinguaMundi по немски език особено атрактивни.

Програмата на обучение е изцяло съобразена с програмата на Гьоте институт. Обзорната таблица представена по-долу показва кои изпити съответстват на нивото на Вашия курс.

 

Графикът на курсовете по немски език е изключително удобен. Курсовете се провеждат във вечерни, дневни или съботно-неделни (уикенд) варианти като по този начин потенциалните клиенти могат да се съобразят изцяло със своето свободно време. През летния ни семестър, особено популярни са 1-месечните програми на обучение, където за едно лято ученици и студенти могат да покрият две езикови нива. Всички, които са с ограничено свободно време могат да се възползват от атрактивните пакетните предложения за индивидуално обучение.

Екипът от преподаватели по немски език в LinguaMundi е изграден от изцяло млади и мотивирани специалисти. Методическият трейнинг за налагане на стандартите на обучение, през който всички те преминават им позволява да извлекат максимума от себе си и своите курсисти по време на курсовете. В LinguaMundi се използват и немскоезични сътрудници за постигане на по-добри резултати в практическите компоненти на езика – говорене и слушане.

Съвременните учебни системи и модерно оборудваната база на училището са допълнителни предпоставки за обучение на най-високо ниво, ориентирано към постигане на практически резултати.

За определяне на нивото всички потенциални клиенти на LinguaMundi могат да направят напълно безплатен тест по немски език в офиса на езиковата школа или в електронен вариант на сайта на училището. За записване в курс важат само резултатите от хартиения вариант, докато електронният тест по немски език е само ориентировъчен.

 

Испански език

 

В курсовете по испански език на LinguaMundi е събран целият колорит на испанската и латиноамериканска култура и бит. Курсовете са изключително практични като наблягат на реалистичната употреба на езика.Удобният график на провеждане – вечерни и уикенд курсове, както и модерната програма на обучение правят курсовете по испански език на LinguaMundi предпочитана дестинация за всеки, който иска да постигне практически резултати при изучаване на езика на Сервантес. Допълнително предимство е възможността в една календарна година да се покрият четири нива на обучение и така за кратко време курсистите да постигнат изключително високи резултати.

 

За тези, които вече са изучавали испански език, LinguaMundi предоставя напълно безплатни тестове за определяне на входното ниво. За записване са валидни само тестовете правени в офиса на езиковата школа, докато електронният тест по испански език, който може да се направи онлайн, е само ориентировъчен.

 

При интерес може да се свържете с нас на: Тел. 032 62 22 33; 0899 833 828

 

 

 

Контакти

Вила Даниела

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Ропотамо 72
Телефон: 032622233
GSM: 0899833828
Интернет сайт: www.LinguaMundi.org

Галерия

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ

Още Училища в Община Пловдив-град

Математическа гимназия Акад. Кирил Попов

Математическа гимназия Акад. Кирил Попов, Пловдив

Математическа гимназия Акад. Кирил Попов, Пловдив е едно от най - реномираните и авторитетни учебни заведения в страната, утвърдило се като средище на висока култура, творчество и образованост. Осигу

Частен професионален колеж Източен европейски образователен център

Частен професионален колеж Източен европейски образователен център, Пловдив

ЧПК Източен европейски образователен център, Пловдив е едно от най-младите, но вече утвърдили се учебни заведения в Пловдив. Открит с Държавен лиценз № РД-14-102/25.04.2008 г. (обн. ДВ бр. 49

Езиков център Тера

Езиков център Тера, Пловдив

Eзиковото обучение Няма значение каква е вашата възраст, пол или социален статус, защото в наше време познанието по чужди езици за всеки човек, е жизненоважна необходимост. Колкото повече ези

Средно училище Свети Константин - Кирил Философ

Средно училище Свети Константин - Кирил Философ, Пловдив

Средно училище Свети Константин - Кирил Философ, град Пловдив е учебно заведение, осигуряващо на своите възпитаници обучение според държавните образователни изисквания и стандартите на Европ

Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии

Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии, Пловдив

Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии е Вашия избор за успех! Имаш креативни идеи, но не знаеш как да ги осъществиш... Искаш да си следващият голям създател на нова социална

Регистър на училищата

Частна професионална гимназия по информатика и компютърни науки Академик Благовест Сендов ООД, Пловдив

Частна професионална гимназия по информатика и компютърни науки Академик Благовест Сендов, гр. Пловдив осигурява на своите възпитаници обучение според държавните образователни изисквания и стандартите