Регистър на училищата

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ, Град Пловдив - Международни изпити

advanced

advanced, ielts, английски за начинаещи, английски за ученици пловдив, добър езиков център в пловдив, езиков център linguamundi, езиков център за корпоративно обучение пловдив, езиков център лингва мунди, езиков център лингва мунди пловдив, езиков център с гъвкав график на фирмено обучение, езиков център с комбинирана форма на обучение, езикова школа, езикови курсове пловдив, индивидуални уроци, курс кеймбридж, курс по английски пловдив, курс по испански в пловдив, курс по немски пловдив, модерно езиково училище, немски за начинаещи, немски за ученици пловдив, предпочитан езиков център пловдив, препоръчан езиков център за корпоративно обучение, препоръчан езиков център пловдив, препоръчана езикова школа пловдив, разговорен английски пловдив

Галерия

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ
Международни изпити

 

 

Програмите за обучение по английски и немски в LinguaMundi са разработени да подготвят курсистите за полагане на серия от международни изпити за кандидатстване в чужбина или просто за придобиване на международен сертификат. Изпитите по английски IELTS, TOEFL iBT, Cambridge ADVANCED са задължителни за доказване на езикови компетенции при кандидатстване в американски и европейски университети. За немските програми в Германия и Австрия един от необходимите изпити е GOETHE.

 

IELTS


Подготовката за IELTS в Езиков център LinguaMundi е изцяло практически насоченa към повишаване на езиковите умения на кандидатите в контекста на спецификите на изпита. Всички типове въпроси са детайлно разработени по време на обучението. Посредством заложените в програмата цялостни примерни изпити (MOCK Exams), кандидатите получават реалистична представа за моментното си ниво спрямо нужния им резултат.Преподавателите са доказани специалисти в подготовката за полагане на международни изпити, а използването на една от най-модерните учебни системи за подготовка на британското издателство Macmillan – Direct to IELTS, е допълнителен атестат за постигане на отлични резултати от обучението.

 

Cambridge Advanced


Ако имате високи цели, този тип подготовка е задължителен. Курсът е подходящ за ученици от горните класове, желаещи да кандидатстват в български и чуждестранни университети, както и за студенти и работещи, нуждаещи се от сертификат по английски език, позволяващ им да участват в магистърски програми и да се развиват професионално. Обучението в LinguaMundi е изключително ефективно с над 95% успеваемост на нашите курсисти. Преподаватели в сертификатните курсове са едни от най-добрите специалисти в сертификатната подготовка, а отличните резултати ни донесоха статут на ЗЛАТЕН ПАРТНЬОР на Британски Съвет за три поредни години – 2012, 2013 и 2014г. Курсът е с хорариум 150 учебни часа. В програмата е заложено да бъде организиран един пълен изпит (MOCK Exam) по желание на курсистите, който се заплаща допълнително.

 

TOEFL iBT


Курсовете за TOEFL iBT в LinguaMundi са организирани в стегната и ефективна програма за достигане на необходимия резултат на изпита от нашите курсисти. Обучението има две основни цели – (1) повишаване на езиковите умения в контекста на формата и изискванията на изпита и (2) значително подобряване на общоезиковите говорни и писмени умения на курсистите по английски език. Умело структурирана, последователна и фокусирана върху практическите умения, подготовката осигурява на курсистите всичко необходимо за успешно справяне с изпита.

 

В програмата са заложени няколко примерни изпита (MOCK Exams), които курсистите полагат в нашата компютърна лаборатория. Преподавателите в тези курсове са доказани специалисти в подготовката на курсисти за полагане на международни изпити, а в повечето случаи това са англоговорящи учители. Допълнителен атестат за отличното качество на курсовете и гаранция за висок резултат е супер-модерната учебна система на издателство Macmillan – Direct to TOEFL iBT.

 

GOETHE


LinguaMundi предлага подготовка за GOETHE B2 и GOETHE C1.


При интерес може да се свържете с нас на: Тел. 032 62 22 33; 0899 833 828

 

Контакти

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ЛИНГВА МУНДИ

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Княз Александър I 31, ет. 2
Телефон: 032622233
GSM: 0899833828
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Пловдив-град

ЧАСТНА ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ С ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ СТОЯНСТРОЙ

ЧАСТНА ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ С ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ СТОЯНСТРОЙ, Пловдив

ЧАСТНА ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ СТОЯНСТРОЙ - Пловдив е разкрита на основание чл.11 от Закона за народната просвета и чл.14 от Правилника за прилагане на този закон със Заповед № РД