Регистър на училищата

ЕСПЕРИНФОРМ - БЛ - БОЖИДАР ЛЕОНОВ ET, Град Карлово

езиково и професинално обучение

езиково и професинално обучение, кандидат студентски курсове, научно информационна дейност, патентни проучвания и справки, патентно правни консултации, преводачески услуги, преводи и легализация на документи

ЕСПЕРИНФОРМ - БЛ - БОЖИДАР ЛЕОНОВ ET
Информация

ЕСПЕРИНФОРМ - БЛ - БОЖИДАР ЛЕОНОВ ET


Есперинформ е създадена през 1989 година със седалище град Карлово, ул. Цар Асен 

 

Занимава се с научно - информационна дейност, езиково и професинално обучение, организира кандидат - студентски курсове, патентно - правни консултации, патентни проучвания и справки, преводачески услуги, преводи и легализация на документи, организиране на симпозиуми, научно - информационен библиотечен обмен, представителство на български и чуждестранни университети.

 

Oрганизира курсове за следдипломна квалификация и обмяна на опит с български и чуждестранни фирми и организации.

 

Президент на есперантската организация Есперинформ е г-н Божидар Леонов, член на Българския есперантски съюз и на Световния център за екологична просвета, един от шефовете на Световната туристическа есперантска лига.

 

Той е ръководител на направление международно патентно право към Санмаринската академия, основоположник и президент на Асоциацията на учени и специалисти за сътрудничество със академията.


От 2001 година Есперинформ ръководи международния университет към Световната академия на науките - Сан Марино, който отвори врати в град Карлово.

 

Академия е с регистрирация в Сан Марино и клонове в Европа, Мексико и Южна Корея. В учебното заведение основен език на преподаване е есперанто. Негови възпитаници са българи, албанци и поляци.

 

Контакти

Семеен хотел Лозите

Град Карлово, Община Карлово, с. Дончевци
Телефон: 033594947
GSM: 0885056469

Галерия

Още Училища в Град Карлово

Професионална гимназия Братя Евлогий и Христо Георгиеви

Професионална гимназия Братя Евлогий и Христо Георгиеви, Карлово

Професионална гимназия Братя Евлогий и Христо Георгиеви, град Карлово е учебно заведение с богата история, която през годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут.

ПГЖТ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ

ПГЖТ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, Карлово

Професионална гимназия по железопътен транспорт Христо Смирненски започва учебната си дейност през далечната 1962 година. В самото начало е професионално-техническо училище по сградостроителство, коет

СРЕДНО ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ

СРЕДНО ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ, Карлово

СОУ Васил Левски, Карлово е символ на образование и успех. Не само защото всеки втори жител на Карлово е потомък на учебното заведение, а защото повече от сто и двадесет години това уч