Регистър на училищата

ЕСПЕРИНФОРМ - БЛ - БОЖИДАР ЛЕОНОВ ET, Град Карлово

езиково и професинално обучение

езиково и професинално обучение, кандидат студентски курсове, научно информационна дейност, патентни проучвания и справки, патентно правни консултации, преводачески услуги, преводи и легализация на документи

ЕСПЕРИНФОРМ - БЛ - БОЖИДАР ЛЕОНОВ ET
Информация

ЕСПЕРИНФОРМ - БЛ - БОЖИДАР ЛЕОНОВ ET


Есперинформ е създадена през 1989 година със седалище град Карлово, ул. Цар Асен 

 

Занимава се с научно - информационна дейност, езиково и професинално обучение, организира кандидат - студентски курсове, патентно - правни консултации, патентни проучвания и справки, преводачески услуги, преводи и легализация на документи, организиране на симпозиуми, научно - информационен библиотечен обмен, представителство на български и чуждестранни университети.

 

Oрганизира курсове за следдипломна квалификация и обмяна на опит с български и чуждестранни фирми и организации.

 

Президент на есперантската организация Есперинформ е г-н Божидар Леонов, член на Българския есперантски съюз и на Световния център за екологична просвета, един от шефовете на Световната туристическа есперантска лига.

 

Той е ръководител на направление международно патентно право към Санмаринската академия, основоположник и президент на Асоциацията на учени и специалисти за сътрудничество със академията.


От 2001 година Есперинформ ръководи международния университет към Световната академия на науките - Сан Марино, който отвори врати в град Карлово.

 

Академия е с регистрирация в Сан Марино и клонове в Европа, Мексико и Южна Корея. В учебното заведение основен език на преподаване е есперанто. Негови възпитаници са българи, албанци и поляци.

 

Контакти

ЕСПЕРИНФОРМ - БЛ - БОЖИДАР ЛЕОНОВ ET

Град Карлово, Община Карлово, ул. Цар Асен 7
Телефон: 033594947
GSM: 0885056469

Още Училища в Град Карлово

СРЕДНО ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ

СРЕДНО ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ, Карлово

СОУ Васил Левски, Карлово е символ на образование и успех. Не само защото всеки втори жител на Карлово е потомък на учебното заведение, а защото повече от сто и двадесет години това уч

ПГЖТ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ

ПГЖТ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, Карлово

Професионална гимназия по железопътен транспорт Христо Смирненски започва учебната си дейност през далечната 1962 година. В самото начало е професионално-техническо училище по сградостроителство, коет

Професионална гимназия Братя Евлогий и Христо Георгиеви

Професионална гимназия Братя Евлогий и Христо Георгиеви, Карлово

Професионална гимназия Братя Евлогий и Христо Георгиеви, град Карлово е учебно заведение с богата история, която през годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут.