Регистър на училищата

Начално училище Васил Левски, Село Иганово

висококачествено обучение иганово

висококачествено обучение иганово, добро образование иганово, екип от квалифицирани преподаватели иганово, иганово, любов към четенето и езиците иганово, начално училище васил левски иганово, начално училище иганово, ну васил левски, ну иганово, обучение на високо ниво иганово, отлична подготовка иганово, педагози с богат опит иганово, учебно заведение иганово, училище васил левски иганово

Начално училище Васил Левски
Информация

Начално училище Васил Левски е учебно заведение в село Иганово, община Карлово.

 

Основите на учебното заведение са поставени през 1930 година. Три години по-късно то е завършено, отворило врати, за да посрещне своите първи, жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото, непознатото, неизвестното, пътя към бъдещето.

 

През 1998 година, вече остарялата сграда, е ремонтирана, подновени е подът, оборудването в класните стаи е сменено, ремонтитан е покривът.

 

Патрон на училището е Васил Левски. В негова почит, в училището е изградена вътрешна чешма, с неговия образ.

 

НУ Васил Левски е учебно заведение с богата история, която през годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут. Превърнало в съвременно и модерно училище, развиващ се културно - образователен център в село Игнатово.

 

Осемдесет и шест години училището в село Игнатово гради своя облик на учебно заведение с утвърдени традиции, средище на духовна изява.

 

Учебното заведение заема централно място в образователната система на Общината. Училището е с общинско финансиране.

 

НУ Васил Левски, с. Игнатово е с курс на обучение от първи до четвърти клас и подготвителна група.

 

Разполага със съвременна материално - техническата база, с напълно оборудвани кабинети, която непрекъснато се подобрява и осъвременява, важно и водещо за по-добро, качествено и съвременно обучение на децата.

 

Методиката на обучение, която се прилага в учебното заведение, е съвременна и приспособена към традиционните методи и способи на обучение. По този начин учебната дейност и занимания са ползотворни и интересни за децата. Учениците усвоят както теоретични, така и практически умения и знания.

 

У учениците се възпитава любов към четенето и езиците, възможност за усвояване на граматичните правилата в езика, възможности за писмени и устни изяви.

 

Екип от висококвалифицирани преподаватели и педагози с богат опит, полагат грижи за своите малки възпитаници, обграждайки ги с много любов, за да изградят и развият тяхната личност.

 

Тяхната мисия и цел е да предадат своите знания на учениците по най-достъпния за тях начин. Педагозите се стремят да предадат възможно най-много учебен материал на децата, за да поставят една успешна основа за тяхното по-нататъшно образование.

 

Безспорият авторитет на НУ Васил Левски, с. Игнатово се дължи на качеството на учебно-възпитателната работа и на постигнатите високи резултати.

 

Възпитаниците, завършили учебното заведение, днес са достойно реализирали се личнисти в обществото.

 

През всичките тези години НУ Васил Левски, с. Игнатово е извор на знание, на сила и красота, съхранило миналото, живеещо в настоящето и чертаещо бъдещето.


Директор на учебното заведение е г-жа Минка Дринкова.

 


"Образованието е съкровище, трудът – ключ към него!"

 

Контакти

Средно общообразователно училище „Иван Вазов“

Село Иганово, Община Карлово, ул.Васил Левски 1
Телефон: 031395216

Галерия

Начално училище Васил Левски
Начално училище Васил Левски
Начално училище Васил Левски
Начално училище Васил Левски
Начално училище Васил Левски
Начално училище Васил Левски
Начално училище Васил Левски
Начално училище Васил Левски
Начално училище Васил Левски
Начално училище Васил Левски
Начално училище Васил Левски
Начално училище Васил Левски
Начално училище Васил Левски
Начално училище Васил Левски
Начално училище Васил Левски

Още Училища в Община Карлово

Професионална гимназия Братя Евлогий и Христо Георгиеви

Професионална гимназия Братя Евлогий и Христо Георгиеви, Карлово

Професионална гимназия Братя Евлогий и Христо Георгиеви, град Карлово е учебно заведение с богата история, която през годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут.

Професионална гимназия по икономика Тодор Генчов Влайков

Професионална гимназия по икономика Тодор Генчов Влайков, Клисура

Професионална гимназия по икономика Тодор Г. Влайков, гр. Клисура осигурява на своите възпитаници обучение според държавните образователни изисквания и стандартите на Европейския съюз в духа на демокр

ПГЖТ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ

ПГЖТ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, Карлово

Професионална гимназия по железопътен транспорт Христо Смирненски започва учебната си дейност през далечната 1962 година. В самото начало е професионално-техническо училище по сградостроителство, коет

СРЕДНО ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ

СРЕДНО ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ, Карлово

СОУ Васил Левски, Карлово е символ на образование и успех. Не само защото всеки втори жител на Карлово е потомък на учебното заведение, а защото повече от сто и двадесет години това уч