Регистър на училищата

Начално училище Христо Ботев, Село Чинтулово

висококачествено обучение чинтулово

висококачествено обучение чинтулово, възможности за писмени и устни изяви чинтулово, добра учебна материална база чинтулово, добро образование и отлична подготовка чинтулово, екип от квалифицирани преподаватели чинтулово, любов към четенето и езиците чинтулово, начално училище христо ботев чинтулово, начално училище чинтулово, ну христо ботев чинтулово, ну чинтулово, обучение на високо ниво чинтулово, педагози с богат опит чинтулово, учебно заведение чинтулово, училище христо ботев чинтулово, чинтулово

Начално училище Христо Ботев
Информация

 


Начално училище Христо Ботев се намира в село Чинтулово, община Сливен.

 

Учебното заведение е с курс на обучение от първи до четвърти клас.

 

Учебните занятия за всички ученици, обучаващи се в Начално училище Христо Ботев, се провеждат в целодневна организация на учебния ден в смесен блок.

 

Училището е с общинско финансиране.

 

Материалната база на учебното заведение е модернизирана и отговаря на съвременните изисквания за обучение.

 

В Начално училище Христо Ботев, Чинтулово се изучават - български език и литература, математика, околен свят, домашен бит и техника, изобразително изкуство, музика, физическо възпитание и спорт.

 

Учебното заведение се стреми да предложи висококачествено обучение, да даде на своите възпитаници добро образование и отлична подготовка, за да станат знаещи и можещи личности.

 

Днес усилията за развитие на Начално училище Христо Ботев, Чинтулово са насочени предимно към увеличаване ефективността на учебния процес.

 

На малките възпитаници се предоставя възможности за провеждане на уроци извън класната стая, което изгражда у децата умения и качества за справяне с различни ситуации, допълвайки образователния процес за ефективно общуване и работа в група.

 

У учениците се възпитава любов към четенето и езиците, възможност за усвояване на граматичните правилата в езика, възможности за писмени и устни изяви.

 

Екип от висококвалифицирани преподаватели и педагози с богат опит, полагат грижи за своите малки възпитаници, обграждайки ги с много любов, за да изградят и развият тяхната личност.

 

 

Директор на Начално училище Христо Ботев, Чинтулово е г-жа Нина Лазарова.

 

 

 

Контакти

Начално училище Христо Ботев

Село Чинтулово, Община Сливен, ул. Д. Чинтулов 5
Телефон: 045132413
GSM: 0892218128
Email: nuhb@abv.bg
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Сливен