Регистър на училищата

Обединен Детски Комплекс Васил Левски, Град Асеновград

Обединен Детски Комплекс Васил Левски
Информация

Обединен Детски Комплекс Васил Левски

Контакти

Обединен Детски Комплекс Васил Левски

Град Асеновград, Община Асеновград, Захари Стоянов 1
Телефон: 067393
GSM: 067393
Факс: 00885411170
Интернет сайт: 

Още Училища в Град Асеновград