Регистър на училищата

Основно училище Климент Охридски, Село Крушовене - Награди

авторитетна учебна институция крушоване

авторитетна учебна институция крушоване, авторитетно учебно заведение крушовене, висококвалифицирани педагози крушовене, добро образование село крушовене, извор на знание село крушовене, качествено обучение крушовене, основно училище село крушовене, оу климент охридски крушовене, оу климент охридски село крушовене, оу крушовене, оу село крушовене, педагози с богат опит крушовене, предпочитано училище крушовене, учебно заведение крушовене, училище с добра база крушовене, училище с добра подготовка крушовене, училище село крушовене, училище със запазени традиции крушовене

Галерия

Основно училище Климент Охридски
Основно училище Климент Охридски

Основно училище Климент Охридски
Награди

В ОУ Климент Охридски, с. Крушовене се стремят да развиват индивидуалността и творчеството на възпитаниците си. Това се постига чрез създаването на подходящи и оптимални условия и среда за изява на личностните качества на учениците.

 

В учебното заведение са осигурени всички необходими условия за физическото, духовното, нравственото и социалното им развитие. Педагозите възпитават у учениците духа на мира и толерантността, стремят се да приобщават възпитаниците си към българските традиции и културни ценности.

 

Всички нови познания помогнат на учениците да развиват своите интелектуални дадености, физически заложби и емоционална индивидуалност.

 

Всяка учебна година училището взима участие и в националните програми и проекти на МОМН.

 

Чрез заниманията по интереси се развива интегрирането на ключовите компетентности, възпитанието в ценности, патриотичното, гражданското, здравното, екологичното и интеркултурното възпитание, насърчаването на иновациите и креативното мислене на учениците.

 

ОУ Климент Охридски стана национален победител в конкурс по проект “Информираност за Космоса” .

 

Николина Русева - учител по физика и астрономия и ученици “Космическа обсерватория”, проект на МОН “Твоят час” за извънкласни дейности и станаха национални победители в конкурса “Празнуване на отличното образование по космически науки” по проект “Информираност за Космоса” .

 

Децата от Крушовене станаха победители с изработения от тях макет на лунна база с комуникационни съоръжения и макет на космическа станция на околоземна орбита за дистанционно наблюдение на нашата планета.

 

На официална церемония те получиха като подарък телескоп и информационни материали от Европейската училищна мрежа в Брюксел.

Контакти

Основно училище Климент Охридски

Село Крушовене, Община Долна Митрополия, ул. 9-ти септември 2
GSM: 0877831352

Още Училища в Община Долна Митрополия

Основно училище Климент Охридски

Основно училище Климент Охридски, Крушовене

Основно училище Климент Охридски, с. Крушовене е училище с богата история, която се губи в далечното минало. През годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут. Гра