Регистър на училищата

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, Град Свиленград

възможности за писмени и устни изяви свиленград

възможности за писмени и устни изяви свиленград, добро и качествено обучение свиленград, любов към четенето и езиците свиленград, огнище на националните традиции свиленград, основно училище любен каравелов, оу любен каравелов свиленград, преподаватели и педагози с богат опит свиленград, усвояване на граматичните правилата свиленград, утвърдено средище на духовната изява свиленград, учебно заведение любен каравелов свиленград, учебно заведение с богата история свиленград, училище любен каравелов свиленград, училище със съвременна материална база свиленград

Галерия

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ
ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ
ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ
Информация

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ

 

 

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, Свиленград е учебно заведение с богата история, която през годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут.

 

Днес училището е утвърдено средище на духовната изява и огнище на националните традиции.

 

Учебното заведение заема централно място в образователната система на Общината.

 

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ е с курс на обучение от първи до осми клас. Училището е с общинско финансиране.

 

Материално - техническата база е съвременна, с напълно оборудвани кабинет по различните предмети, която непрекъснато се подобрява и осъвременява, важно и водещо за по-добро, качествено и съвременно обучение на децата.

 

У учениците се възпитава любов към четенето и езиците, възможност за усвояване на граматичните правилата в езика, възможности за писмени и устни изяви.

 

Екип от висококвалифицирани преподаватели и педагози с богат опит, полагат грижи за своите малки възпитаници, обграждайки ги с много любов, за да изградят и развият тяхната личност.

 

Тяхната мисия и цел е да предадат своите знания на учениците по най-достъпния за тях начин. Педагозите се стремят да предадат възможно най-много учебен материал на децата, за да поставят една успешна основа за тяхното по-нататъшно образование.

 

Методиката на обучение, която се прилага в учебното заведение, е съвременна и приспособена към традиционните методи и способи на обучение. По този начин учебната дейност и занимания са ползотворни и интересни за децата. Учениците усвоят както теоретични, така и практически умения и знания.

 


Директор на ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ , Свиленград е г-н Стефан Каймаков.

 

Контакти

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ

Град Свиленград, Община Свиленград, ул. Хан Аспарух 50
Телефон: 037973154
Интернет сайт: 

Още Училища в Град Свиленград

Още Училища в Община Свиленград