Регистър на училищата

Основно училище Паисий Хилендарски, Село Перперек

авторитетно учебното заведение перперек

авторитетно учебното заведение перперек, високо квалифицирани преподаватели перперек, висококачествено обучение перперек, висококвалифициран педагози перперек, добра подготовка перперек, добро образование перперек, добър екип от педагози перперек, екип отлични педагози перперек, извор на знание перперек, качествено и достъпно обучение перперек, качествено образование перперек, качествено обучение и възпитание перперек, огнище на национални традиции перперек, основно училище перперек, оу паисий хилендарски, оу паисий хилендарски перперек, средище на духовност перперек, съвременна материално техническата база перперек, трайни знания и умения перперек, учебно заведение перперек, училище с добра подготовка перперек, училище с традиции перперек

Основно училище Паисий Хилендарски
Информация

Основно училище Паисий Хилендарски

Основно училище Паисий Хилендарски, село Перперек осигурява на своите възпитаници обучение според държавните образователни изисквания и стандартите на Европейския съюз в духа на демократичните ценности.

 

През годините до днес училището трупа авторитет и признание. Гордее с високите си постижения като учебна институция. С всеотдайност и упоритост гради своя авторитет и върви напред, утвърждавайки се като сериозен методически център с една обща цел да предостави на възпитаниците си добро образование. Предлага и осигурява отлични условия за работа на учители и ученици.


Учителският колектив се стреми да създаде позитивна учебна среда, където учениците да изявят възможностите си, да ги мотивират за активно и отговорно участие в учебния процес.


През годините се полагат грижи за обновяване и създаване на комфортна учебна среда с приложение на всички технологични нововъведения.


Обучението и образованието, което получават възпитаниците на ОУ Паисий Хилендарски са на високо ниво. Израстват като балансирани и цялостни личности, не само учейки, но и участвайки в различни извънкласни дейности по различни европейски проекти, за повишване мотивацията за учене, разширяващи специфичните знания, умения и компетентности.


Но най - важното за едно училище е да дарява знания, да възпитава младите хора да се чувстват като част от една вековна традиция и да запазят увереността дълбоко в сърцето си, че там в детството училището е оставило нещо добро и полезно, за което всеки си спомня винаги, когато се връща към корените си, независимо в коя точка на света се намира.

 

Директор на ОУ Паисий Хилендарски, село Перперек е г-жа Соня Кирилова Делчева - Карагяурова.

 

Контакти

Основно училище Паисий Хилендарски

Село Перперек, Община Кърджали, Община Кърджали
Телефон: 036262269
GSM: 0878939469

Галерия

Основно училище Паисий Хилендарски
Основно училище Паисий Хилендарски
Основно училище Паисий Хилендарски
Основно училище Паисий Хилендарски

Още Училища в Община Кърджали

Основно училище Паисий Хилендарски

Основно училище Паисий Хилендарски, Перперек

Основно училище Паисий Хилендарски, село Перперек осигурява на своите възпитаници обучение според държавните образователни изисквания и стандартите на Европейския съюз в духа на демократичните ценност

Средно училище Владимир Димитров - Майстора

Средно училище Владимир Димитров - Майстора, Кърджали

Средно училище Владимир Димитров Майстора, град Кърджали е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към нов