Регистър на училищата

Основно училище Паисий Хилендарски, Село Перперек - Мисия

авторитетно учебното заведение перперек

авторитетно учебното заведение перперек, високо квалифицирани преподаватели перперек, висококачествено обучение перперек, висококвалифициран педагози перперек, добра подготовка перперек, добро образование перперек, добър екип от педагози перперек, екип отлични педагози перперек, извор на знание перперек, качествено и достъпно обучение перперек, качествено образование перперек, качествено обучение и възпитание перперек, огнище на национални традиции перперек, основно училище перперек, оу паисий хилендарски, оу паисий хилендарски перперек, средище на духовност перперек, съвременна материално техническата база перперек, трайни знания и умения перперек, учебно заведение перперек, училище с добра подготовка перперек, училище с традиции перперек

Основно училище Паисий Хилендарски
Мисия

Мисията на ОУ Паисий Хилендарски, село Перперек е да въоръжи със знания своите ученици и да изгради у тях необходимите умения и навици за пълноценен живот и реализация в обществото.

 

Учебното заведение разглежда знанията и уменията на своите възпитаници през призмата на топлите човешки взаимоотношения, защото желае те да получават разбиране и подкрепа от своите учители.

 

В съвременния свят, когато в огромните човешки множества и виртуална реалност личността остава незабелязана и изолирана, екипът на училището е приело мисията да се фокусира върху човешките души, върху чувствата на учениците и на техните родители.

 

Изгражда училищна общност на развитие чрез доверие и подкрепа. Реализирането на тази мисия е възможно, защото паралелките са малки и всеки ученик получава не само грижи и внимание, но и подобаващо обучение и много знания.

 

Откриват се заложбите и талантите на всеки възпитаник на училището, като той бива стимулиран към реализиране на неговия вътрешен потенциал. Работи се за вътрешна и външна изява на учениците в добронамерена и стимулираща обстановка.

 

Успешно се работи с учениците от всички уязвими групи. Те и техните семейства получават нужната покрепа за успешната им реализация в живота.

 

Малките паралелки и грижовното отношение позволяват да се сведе агресията в училище до минимум, която е рядкост и нещо повече - учениците се учат да бъдат толерантни и загрижени към различните.

 

Контакти

Основно училище Паисий Хилендарски

Село Перперек, Община Кърджали, Община Кърджали
Телефон: 036262269
GSM: 0878939469

Галерия

Основно училище Паисий Хилендарски
Основно училище Паисий Хилендарски
Основно училище Паисий Хилендарски
Основно училище Паисий Хилендарски

Още Училища в Община Кърджали

Основно училище Паисий Хилендарски

Основно училище Паисий Хилендарски, Перперек

Основно училище Паисий Хилендарски, село Перперек осигурява на своите възпитаници обучение според държавните образователни изисквания и стандартите на Европейския съюз в духа на демократичните ценност

Средно училище Владимир Димитров - Майстора

Средно училище Владимир Димитров - Майстора, Кърджали

Средно училище Владимир Димитров Майстора, град Кърджали е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към нов