Регистър на училищата

Основно училище Петко Рачов Славейков, Село Василовци - Визия

авторитетна учебна институция василовци

авторитетна учебна институция василовци, авторитетно учебно заведение василовци, висококвалифицирани педагози василовци, добро образование село василовци, извор на знание село василовци, качествено обучение село василовци, основно училище петко рачов славейков, основно училище петко славейков василовци, основно училище село василовци, оу петко славейков василовци, оу село василовци, педагози с богат опит село василовци, толерантно педагогическо общуване василовци, утвърдило се учебно заведение василовци, учебно заведение село василовци, училище петко славейков василовци, училище с традиции село василовци, училище село василовци

Основно училище Петко Рачов Славейков
Визия

Основно училище Петко Рачов Славейков, село Василовци е учебно заведение с установени традиции в постигането на много добри резултати в учебно възпитателната работа на учениците.


Учебното заведение осигурява достъпно образование за всеки ученик и обучение според държавните образователни изисквания и стандартите на Европейския съюз.


Подготвя и възпитава ученици, способни да се справят с предизвикателствата на днешния и утрешния ден в условията на високодинамична конкурентна среда и изискванията на пазара на труда.


Възпитава учениците в уважение към законите на Република България, формира личности с висока интелектуална подготовка и култура, с будно гражданско съзнание и отговорно поведение.


В учебното заведение се работи за съхраняване, утвърждаване и развитие на националните и общочовешки ценности, личния потенциал и качества на възпитаниците.

 

Екип от квалифицирани преподаватели, ерудирани и амбициозни педагози са се посветили на своите ученици, за да открият и развият таланта и способностите на всяки един от тях. Решили да посветят живота си на духовното, интелектуално и емоционално израстване на децата и на превръщането им в личности.

Контакти

Основно училище Петко Рачов Славейков

Село Василовци, Община Брусарци, ул. Георги Димитров 1
Телефон: 097852002
GSM: 0876667945

Галерия

Основно училище Петко Рачов Славейков
Основно училище Петко Рачов Славейков
Основно училище Петко Рачов Славейков

Още Училища в Община Брусарци

Основно училище Петко Рачов Славейков

Основно училище Петко Рачов Славейков, Василовци

Основно училище Петко Рачов Славейков, село Василовци е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото