Регистър на училищата

Основно училище Петър Парчевич, Град Чипровци - Визия

авторитетно учебно заведение чипровци

авторитетно учебно заведение чипровци, висококвалифицирани педагози чипровци, извор на знание чипровци, качествено обучение чипровци, обучение на високо ниво чипровци, основно училище петър парчевич чипровци, основно училище чипровци, оу петър парчевич чипровци, оу чипровци, педагози с богат опит чипровци, предпочитано училище чипровци, учебно заведение чипровци, училище с богата история чипровци, училище с добра подготовка чипровци, училище със запазени традиции чипровци

Основно училище Петър Парчевич
Визия

Основно училище Петър Парчевич, Чипровци е учебно заведение с установени традиции в постигането на много добри резултати в учебно възпитателната работа на учениците.

 

Учебното заведение осигурява достъпно образование за всеки ученик и обучение според държавните образователни изисквания и стандартите на Европейския съюз.

 

Подготвя и възпитава ученици, способни да се справят с предизвикателствата на днешния и утрешния ден в условията на високодинамична конкурентна среда и изискванията на пазара на труда.

 

Възпитава учениците в уважение към законите на Република България, формира личности с висока интелектуална подготовка и култура, с будно гражданско съзнание и отговорно поведение.

 

В учебното заведение се работи за съхраняване, утвърждаване и развитие на националните и общочовешки ценности, за развитие личния потенциал и качества на подрастващите.

Контакти

Основно училище Петър Парчевич

Град Чипровци, Община Чипровци, бул. Петър Парчевич 4
Телефон: 095542805
GSM: 0878100925
Интернет сайт: ou-chiprovtsi.eu

Галерия

Основно училище Петър Парчевич
Основно училище Петър Парчевич
Основно училище Петър Парчевич

Още Училища в Община Чипровци

Основно училище Петър Парчевич

Основно училище Петър Парчевич, Чипровци

Основно училище Петър Парчевич, Чипровци е учебно заведение с богата история, която през годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут. Определяно, като едно от най-старите б