Регистър на училищата

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ, Село Симеоновец

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ
Информация

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ

 

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ е учебно заведение в село Симеоновец, Община Септември. Носи името на великите славянски просветители братята Кирил и Методий.

 

Училището е с курс на обучение от първи до осми клас. Учебният процес се провежда едносменно - само сутрин. Учебното заведение е с общинско финансиране.

 

В училището децата се възпитават и обучават в съвременна обстановка, съчетаваюа иновативни и традиционни методи.

 

Днес усилията за развитие на училището са насочени предимно към увеличаване ефективността на учебния процес.

 

ОУ Св. Св. Кирил и Методий се стреми към повишаване качеството на обучение и образование чрез въвеждане, прилагане и методическо осигуравяне на държавни образователни изисквания за учебно съдържание, учебен план, учебни програми и учебници и осигуряване на равен достъп до образование на различните групи деца.

 

Учебното заведение предоставя на своите възпитаници възможността да се включат в различни извънкласни дейности по различни европейски програми.

 

Педагогическият състав на училището се състои от опитни, висококвалифицирани и отговорни преподаватели с дългогодишен трудов стаж, които полагат грижи за формиране на личности с висока интелектуална подготовка и култура, с ярко изразено гражданско съзнание и поведение.

 

Екипът от отлични педагози се стреми се да отговори на предизвикателствата на новото време, за да постигне целите на националните програми и да направи училището привлекателно и желано място за младите хора. Опитва се да даде равен шанс на всяко дете, да гарантира доброто образование и възпитание на всеки ученик без разлика в етническата му принадлежност и вероизповедание.

 

Контакти

Основно училище Св. Св. Кирил и Методий

Село Симеоновец, Община Септември, Община Септември
Телефон: 035642335
GSM: 0877923360, 0885000513, 0894313986

Галерия

Още Училища в Община Септември

Основно училище Никола Йонков Вапцаров

Основно училище Никола Йонков Вапцаров, Варвара

ОУ Никола Йонков Вапцаров, село Варвара е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото, непознатото, неизвес

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ, Виноградец

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ води своето начало от далечната 1968 година. В село Виноградец отваря врати ПТУ по механизация на пътното строителство, за да отговори на нарасналите нужди от кад