Регистър на училищата

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ, Село Божурово

божурово

божурово, оу божурово, оу васил левски божурово

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ
Информация

ОУ ВАСИЛ ЛЕВСКИ

ОУ ВАСИЛ ЛЕВСКИ, Божурово е създадено през 1960 година. Наследник е на по - старите училища, които са се намирали на територията на старото село. Имало е турско училище в джамията и българско училище в един от по-заможните домове. Вече над пет десетилетия училището пръска семената на знанието по Добруджанската земя.
 
Голяма част от завършилите своето образование в ОУ Васил Левски, Божурово продължават да учат в гимназии. Не са малко на брой и тези, които завършват Висше образование, полагайки началото на знанията си в родното село Божурово. Сред тях има лекари, учители, инженери, икономисти, агрономи, бизнесмени – живо потвърждение на престижа на училището.
 
Незабравими остават дните, прекарани в класните стаи. В Основно училище Васил Левски, Божурово преподават само старши учители с дългогодишен стаж. Уроците са интересни и протичат неусетно и увлекателно. 

Контакти

Основно училище Васил Левски

Село Божурово, Община Добрич, обл. Добрич
Телефон: 05760421

Галерия

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ
ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ
ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ
ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ

Още Училища в Община Добрич

ОУ ОТЕЦ ПАИСИЙ

ОУ ОТЕЦ ПАИСИЙ, Батова

Село Батово е разположено в Североизточния регион на България и е част от община Добрич, Област Добрич. В село Батово се намира Основното училище Отец Паисий, което е с курс на обучение от първи до ос

Регистър на училищата

НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ ОТЕЦ ПАИСИЙ, Плачидол

НУ Отец Паисий, Плачидол е начално училище за ученици, обучаващи се в класовете от Първи до Четвърти. Финансирането на НУ Отец Паисий, Плачидол е общинско. Начално училище Отец Паисий, Плачидол се р