Регистър на училищата

Основно училище Васил Левски, Село Гита

авторитено учебно заведение село гита

авторитено учебно заведение село гита, висококачествено обучение село гита, гита, добри педагози село гита, добро и съвременно обучение гита, добро образование село гита, достъпно образование село гита, извор на знание село гита, качествено обучение село гита, квалифицирани педагози село гита, огнище на просвета село гита, основно училище васил левски, основно училище васил левски гита, основно училище гита, основно училище село гита, оу васил левски гита, оу гита, учебно заведение село гита, училище васил левски гита, училище с добра подготовка село гита, училище с дългогодишна история гита, училище с традиции село гита, училище село гита

Основно училище Васил Левски
Информация

Основно училище Васил Левски

Основно училище Васил Левски, село Гита  е учебно заведение с богата история, изпълнена със събития, допринесли за сегашния вид и авторитет на учебното заведение.

 

Отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, утвърдило се като средище на висока култура, творчество и образованост.

 

Постепенно учебното заведение в село Гита се утвърждава като авторитетно просветно средище, призвано да задоволява насъщната потребност от повишаване на образованието на подрастващите.


Въпреки трудностите ОУ Васил Левски отстоява своите позиции благодарение на усърдната и компетентна работа на висококвалифицирания преподавателския и управленчески екип от педагози.


Всяко училище има своя история на създаване, утвърждаване и развитие, но всичките имат една обща цел: да предоставят добро образование, да изградят личности и да дадат пълноценна професионална квалификация.

 

През всички тези немалко години ОУ Васил Левски е съкровена част от миналото и настоящето, една от емблемите на село Гита.

 

В учебното заведение се обучават деца от етнически малцинства, общо 97 ученици от ПДГ до 8-ми клас.

 

Училището дава възможност за продължаващо обучение в областта на педагогиката, ориентитрана към нуждите на децата.

 

оу васил левски гита

основно училище Васил Левски Гита

Идеята е образованието да не е недискриминиращо, да бъде мултикултурно, посредством ефективни начини за привличане на родителите и общността в протичането на учебния процес.

 

В ОУ Васил Левски, село Гита са наложени промени в образователната система:

 

  • Целенасочени мерки за привличането и задържането на ромските деца в училище.

 

  • Включване на часове по СИП „Ромски фолклор“ в норматива на учене.

 

  • Средства на НП за подкрепа на интеркултурното образование в рамките на бюджета на МОН по аналогия на съществуващите и в момента НП за ритуализация на училищния живот, спорт в училище и т.н.

 


Учебното заведение в село Гита запазва своя авторитет и влияние сред обществеността, като през последните години, този авторитет се затвърждава от високото качество на подготовка, съдържа­телната същност на възпитателната работа.

 

Педагогическият колектив е съставен от висококвалифицирани и опитни преподаватели, които полагат усилия да изградят насърчаваща и подкрепяща среда за възпитаниците и развитието на индивидуалната личност.

 

Дълги години, крачка по крачка, общоучилищният колектив вървеше по пътя на успеха. По­ко­­ле­ние след поколение, хиляди възпитаници преминаваха като ято през класните стаи, усвояваха знания и отлитаха, за да ги приложат на практика в живота.

 

Директор на учебното заведение е г-н Николай Койнов.

Контакти

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ

Село Гита, Община Чирпан, ул. Пирин 6
GSM: 0878983161, 0878729515
Интернет сайт: www.ougita.org

Галерия

Основно училище Васил Левски
Основно училище Васил Левски
Основно училище Васил Левски
Основно училище Васил Левски
Основно училище Васил Левски
Основно училище Васил Левски
Основно училище Васил Левски
Основно училище Васил Левски
Основно училище Васил Левски
Основно училище Васил Левски
Основно училище Васил Левски
Основно училище Васил Левски
Основно училище Васил Левски

Още Училища в Община Чирпан

Средно училище Пейо Крачолов Яворов

Средно училище Пейо Крачолов Яворов, Чирпан

Средно училище Пейо Крачолов Яворов, Чирпан е учебно заведение с богата история, която през годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут. Учебното дело в гра

Основно училище Св. Св. Кирил и Методий

Основно училище Св. Св. Кирил и Методий, Свобода

ОУ Св. Св. Кирил и Методий, село Свобода е учебно заведение с богата история, която през годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут. Гради своя облик на училище с утвърден

ПГСС

ПГСС, Чирпан

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, гр.Чирпан предлага на своите ученици прием в следните специалности:Селски туризъм с професия Организатор на туристическа агентска дейност;Растителна за