Регистър на училищата

Основно училище Отец Паисий, Село Песнопой - Екип

водещо учебно заведение песнопой

водещо учебно заведение песнопой, възпитание на добродетели знания и умения, добро образование песнопой, извор на мъдрост и знание песнопой, качествено обучение песнопой, квалифицирани преподаватели песнопой, личности с висока интелектуална подготовка, основно училище отец паисий, основно училище отец паисий песнопой, отлични педагози песнопой, оу отец паисий, оу отец паисий песнопой, оу песнопой, предпочитано учебно заведение песнопой, препоръчано учебно заведение песнопой, съвременно училище песнопой, учебно заведение село песнопой, училище с богата история песнопой, училище с добра материална база песнопой, училище с добри преподаватели песнопой, училище с дългогодишни традиции песнопой, училище село песнопой

Основно училище Отец Паисий
Екип

Основно училище Отец Паисий, село Песнопой разполага с екип от квалифицирани преподаватели, отлични педагози с богат опит, решили да посветят живота си на духовното, интелектуално и емоционално израстване на децата и на превръщането им в личности.


Ерудираните и амбициозни педагози са се посветили на своите ученици, за да открият и развият таланта и способностите на всяки един от тях.


Екипът от компетентни педагози, работят с учениците, давайки им нови знания и умения. Помагайки им да усъвършенстват чуждите езици, запознавайки ги с различни култури и обичаи, обогатявайки представите им за света, засилвайки чувството им за толерантност и любознателност.


В работата с учениците са съобразени възрастовите особености, индивидуаленото развитие и интереси на всеки от тях. Подпомага се плавната адаптация на новопостъпилите възпитаници на учебното заведение.


Обратна връзка с родителите, споделяне на ежедневни преживявания и постижения, е от съществено значение.

Контакти

Основно Училище Отец Паисий

Телефон: 031708320
Факс: 031708320

Галерия

Основно училище Отец Паисий

Още Училища в Община Калояново