Регистър на училищата

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ, Село Ведраре

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ
Информация

Информация

 

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, Ведраре се причислява към община Карлово, област Пловдив.


Учебното заведение носи името на велики български просветители, създатели на българската азбука братята Кирил и Методий.

 

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, Ведраре е учебно заведение с курс на обучение от първи до осми клас. Учебните занятия се провеждат едносменно - само сутрин. Училището е с общинско финансиране.


Учебното заведение в село Ведраре се слави с големия професионализъм на преподавателите и тяхната всеотдайност към учениците.

 

Неговият безспорен авторитет се дължи на качеството на учебно-възпитателната работа и на постигнатите високи резултати. През годините то се е утвърдило като водещо в общината.

 

 

Контакти

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ

Село Ведраре, Община Карлово, ул. Девета 2
Телефон: 031382015
GSM: 0877798579

Още Училища в Община Карлово

СРЕДНО ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ

СРЕДНО ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ, Карлово

СОУ Васил Левски, Карлово е символ на образование и успех. Не само защото всеки втори жител на Карлово е потомък на учебното заведение, а защото повече от сто и двадесет години това уч

ПГЖТ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ

ПГЖТ ХРИСТО СМИРНЕНСКИ, Карлово

Професионална гимназия по железопътен транспорт Христо Смирненски започва учебната си дейност през далечната 1962 година. В самото начало е професионално-техническо училище по сградостроителство, коет