Регистър на училищата

Основно училище Свети Климент Охридски, Село Сваленик

висококвалифицирани педагози сваленик

висококвалифицирани педагози сваленик, извор на знание село сваленик, качествено и съвременно обучение сваленик, качествено образование сваленик, огнище на национални традиции сваленик, основно училище св климент охридски, основно училище сваленик , оу св климент охридски сваленик , оу сваленик, педагози с богат опит сваленик, предпочитано основно училище сваленик, предпочитано учебно заведение сваленик, село сваленик, съвременно учебно заведение сваленик, учебно заведение с богата история сваленик, учебно заведение село сваленик, училище климент охридски сваленик, училище с добра материална база сваленик, училище с добра подготовка сваленик, училище село сваленик, училище със запазени традиции сваленик

Основно училище Свети Климент Охридски
Информация

Основно училище Свети Климент Охридски село Сваленик е учебно заведение с богата история.

 

Води началото си от далечната 1858 година, а редовни занятия се провеждат от 1882 година.

 

Жадните за знание са много и сградата се оказва недостатъчна, затова през 1928 г. е открито новото училище, в което и до днес продължават да се водят учебни занятия.


С откриването на училищната сграда започва нов период в образователното дело в село Сваленик. Основното училище e едно от първите учебни заведения с полуинтернатно обучение.

 

Днес ОУ Св. Климент Охридски е съвременено учебно заведение, с добра материална база, която непрекъснато се подобрява и осъвременява, важно и водещо за по-добро, качествено и съвременно обучение на децата.


Училището е с курс на обучение от първи до седми клас. Учебните занятия се провеждат едносменно.


Училището е с общинско финансиране. Заема централно място в образователната система на Общината.

 

ОУ Св. Климент Охридски, Сваленик е утвърдено средище на духовната изява и огнище на националните традиции.


Методиката на обучение, която се прилага в учебното заведение, е съвременна и приспособена към традиционните методи и способи на обучение. По този начин учебната дейност и занимания са ползотворни и интересни за децата. Учениците усвоят както теоретични, така и практически умения и знания.


У учениците се възпитава любов към четенето и езиците, възможност за усвояване на граматичните правилата в езика, възможности за писмени и устни изяви.


Екип от висококвалифицирани преподаватели и педагози с богат опит, полагат грижи за своите малки възпитаници, обграждайки ги с много любов, за да изградят и развият тяхната личност.


Директор на ОУ Св. Климент Охридски, Сваленик е г-жа Имрен Исметова Хабилова.

 

Контакти

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ

Село Сваленик, Община Иваново, ул. Демокрация 2
Телефон: 081662487
Факс: 081662487
Интернет сайт: www.ousvalenic.ru-se.com

Галерия

Още Училища в Община Иваново