Регистър на училищата

ОУ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, Село Бабяк

ОУ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ
Информация

ОУ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ

Основно Училище Св. Св. Кирил и Методий се намира в село Бабяк, община Белица, област Благоевград. Учебното заведение носи името на великите просветители, създателите на българската азбука солунските братя Кирил и Методий. Училището е с курс на обучение от първи до осми клас. Учебните занятия се провеждат на две смени. Училището е с общинско финансиране. Разполага с добра материално - техническа база. Директор е Акия Мусов. Учебното заведение е с дългогодишна история и традиции в обучението и възпитанието на своите възпитаници. То се слави с големия професионализъм на преподавателите и тяхната всеотдайност към учениците. 

Контакти

Основно училище Св.св.Кирил и Методий

Село Бабяк, Община Белица, община Белица
Телефон: 0885542785
Факс: 074404261

Галерия

ОУ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ

Още Училища в Община Белица

Основно училище Св. Паисий Хилендарски

Основно училище Св. Паисий Хилендарски, Краище

Основно училище Св. Паисий Хилендарски, е учебно заведение в село Краище, община Белица. Училище с богата история, която през годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут.

Регистър на училищата

ОУ П.К.ЯВОРОВ, Горно Краище

Село Горно Краище е разположено в Югозападен регион на България и е част от община Белица, Област Благоевград. В селото се намира училище Пейо Крачолов Яворов, което е с основен курс на обучение от пъ