Регистър на училищата

ОУ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, Град Габрово

Галерия

ОУ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ
ОУ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ

ОУ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ
Информация

ОУ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ

Основно училище СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ е едно от най-големите, престижни и предпочитани училища в Габрово и областта. В него се обучават над 620 ученика, разпределени в 26 паралелки. С много любов и внимание за учениците се грижат 47 висококвалифицирани учители.
За улеснение на децата и родителите, разполагаме с 14 полуинтернатни групи.  Учебната ни база ежегодно се обновява и модернизира. Имаме два физкултурни салона, от които единият е напълно обновен, две компютърни зали, библиотека с богат книжен фонд, фитнес-зала, логопедичен, медицински и зъболекарски  кабинет, както и педагогически съветник.  За свободното време на нашите ученици сме организирали  фолклорен танцов състав "Боженци", мажоретен състав, театрална група, ученически хор, карате-клуб, клуб "Млад велосипедист", футболен клуб, също и 5 групи по проект "Успех".
Нашите ученици често ни радват със своите победи в общински, областни и национални състезания. Гордеем се с техните дарования и постижения.

Контакти

ОУ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ

Град Габрово, Община Габрово, бул. Могильов 69
Телефон: 066807020

Още Училища в Община Габрово

СОУ РАЙЧО КАРОЛЕВ

СОУ РАЙЧО КАРОЛЕВ, Габрово

В училището има „Ресурсен кабинет” за индивидуална работа с деца със специални образователни потребности. Кабинетът е изграден с доброволчески труд на учителите и е оборудван от дарители н

VІ ОУ Иван Вазов

VІ ОУ Иван Вазов, Габрово

Град Габрово се намира в Северен централен регион на България,Община Габрово, Област Габрово. VІ Основно училище Иван Вазов, чието старо име е Митко Палаузов е основано през 1958 година. Училището е с