Регистър на училищата

Основно училище Свети Свети Кирил и Методий, Село Драгоево - Визия

добро образование и отлична подготовка драгоево

добро образование и отлична подготовка драгоево, добро учебно заведение село драгоево, драгоево, качествено образование драгоево, качествено обучение драгоево, квалифицирани педагози с богат опит драгоево, основно училище драгоево, отлични педагози драгоево, оу драгоево, оу кирил и методий драгоево, оу св св кирил и методий драгоево, учебно заведение с добра материална база драгоево, учебно заведение село драгоево, училище драгоево, училище кирил и методий драгоево

Основно училище Свети Свети Кирил и Методий
Визия

Пред ОУ Св. Св. Кирил и Методий, Драгоево стои мисията да формира личности с висока интелектуална подготовка и култура. Млади хора, които притежават ярко изразена гражданско съзнание и поведение.


Визията на училището е обособена в следните направления:


Учебното заведение да бъде утвърдено като способно да формира у учениците национални и общочовешки добродетели.


Да осигурява знания и полезни личностни умения у учениците чрез работата им с квалифицираните учители, заети в учебното заведение.


Обръща се внимание на всеки ученик, зачита се човешкото достойнство, работи с с творчески подход за утвърждаване на младите хора като граждани на България и света.


Осигуряване на ред и сигурност, противодействие срещу проявите на агресивност и насилие.


Обучението в ОУ Св. Св. Кирил и Методий, Драгоево цели повишаване на качеството му и осигуряване на подходящи условия за пълноценно развитие на подрастващите. Цели се повишаване нквалификацията на учителите по отношение на прилагането на IT и съвременни методи на преподаване.


Висококвалифицираните педагози, заети е педагогически колектив са ангажирани с това да спомагат за изграждането на образовани личности.

 

 

Контакти

Основно училище Св. Св. Кирил и Методий

Село Драгоево, Община Велики Преслав, пл. Девети септември 2
Телефон: 053322021
Факс: 053322021
Интернет сайт: ou-svsvkm.eu

Галерия

Основно училище Свети Свети Кирил и Методий
Основно училище Свети Свети Кирил и Методий
Основно училище Свети Свети Кирил и Методий
Основно училище Свети Свети Кирил и Методий
Основно училище Свети Свети Кирил и Методий

Още Училища в Община Велики Преслав

Средно училище Черноризец Храбър

Средно училище Черноризец Храбър, Велики Преслав

Средно училище Черноризец Храбър, Велики Преслав е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото, непознатото,