Регистър на училищата

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, Село Просеник

основно училище просеник

основно училище просеник, оу просеник, оу св св кирил и методий просеник, основно училище кирил и методий просеник, кирил и методий просеник

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ
Информация

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ


ОУ Св. Св. Кирил и Методий
е съвремeнно училище, осигуряващо качествена и достъпна образователна среда.Учениците, обучаващи се в учебното заведение са от Първи до Осми клас.

 

 

 

Учениците са от ромски, турски и български произход. ОУ Св.Св. Кирил и Методий обединява три етноса с различни култури, религии и ценности. По този начин у децата се възпитава толерантност към другия, стимулира се взаимното уважение и разбирателство. Всичко това спомага за постигането на ефективност и разбирателство като средство за постигане на ефективност и ефикасност в изпълнението на политиката на образователната интеграция.

 

 

 

Мисията на ОУ Св.Св. Кирил и Методий, Просеник е да формира личности, свободни, морални и инициативни. Млади хора, притежаващи ясно гражданско съзнания и поведение. Млади хора, които уважават законите, правата на другите, техните език, религия и култура.

 

 

 

Образователният процес в Основно училище Св.Св. Кирил и Методий, Просеник гарантира успешното овладяване на общообразователния минимум от всички ученици.

 

 


Училището изгражда личности със знания и умения, със социални и морални ценности.

 

 

 

Директор на Основно училище Св. Св. Кирил и Методий е г-жа Катя Кирова.

 

 

Контакти

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ

Село Просеник, Община Руен, ул. Стара планина 34
GSM: 0885167667
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Руен

Основно училище Д-р Петър Берон

Основно училище Д-р Петър Берон, Разбойна

Основно училище Д-р Петър Берон, село Разбойна е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото, непознатото, не