Регистър на училищата

ОУ ХРИСТО БОТЕВ, Град Алфатар - Галерия

ОУ ХРИСТО БОТЕВ
Галерия

Галерия

ОУ ХРИСТО БОТЕВ

Контакти

Основно училище Христо Ботев

Град Алфатар, Община Алфатар, ул. Христо Ботев №2
Телефон: 086732267

Галерия

ОУ ХРИСТО БОТЕВ

Още Училища в Община Алфатар