Регистър на училищата

Основно училище Христо Ботев, Село Асеновци

асеновци

асеновци, висококвалифицирани педагози асеновци, извор на знание село асеновци, качествено обучение асеновци, основно училище асеновци, основно училище христо ботев асеновци, оу асеновци, оу христо ботев асеновци, педагози с богат опит асеновци, предпочитано основно училище асеновци, предпочитано учебно заведение асеновци, учебно заведение село асеновци, училище с добра материална база асеновци, училище с добра подготовка асеновци, училище село асеновци, училище със запазени традиции асеновци, училище христо ботев асеновци

Основно училище Христо Ботев
Информация

Основно училище Христо Ботев

Основно училище Христо Ботев е учебно заведение в село Асеновци, община Левски.

 

Води началото си от далечната 1862 година, отворило врати, за да посрещне своите първи възпитаници, жадни за знание, поемащи по пътя към новото, непознатото, неизвестното, пътя към бъдещето.

 

Основно училище Христо Ботев е учебно заведение с богата история, която през годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут. Превърнало в съвременно и модерно училище, развиващ се културно - образователен център в село Асеновци.

 

Сто петдесет и шест години ОУ Христо Ботев гради своя облик на училище с утвърдени традиции, средище на духовна изява.

 

Учебното заведение заема централно място в образователната система на Общината. Училището е с общинско финансиране.

 

ОУ Христо Ботев, с. Асеновци е с курс на обучение от първи до седми клас и една подготвителна група.

 

Разполага със съвременна материално - техническата база, с напълно оборудвани кабинет по различните предмети, която непрекъснато се подобрява и осъвременява, важно и водещо за по-добро, качествено и съвременно обучение на децата.

 

Методиката на обучение, която се прилага в учебното заведение, е съвременна и приспособена към традиционните методи и способи на обучение. По този начин учебната дейност и занимания са ползотворни и интересни за децата. Учениците усвоят както теоретични, така и практически умения и знания.

 

У учениците се възпитава любов към четенето и езиците, възможност за усвояване на граматичните правилата в езика, възможности за писмени и устни изяви.

 

Екип от висококвалифицирани преподаватели и педагози с богат опит, полагат грижи за своите малки възпитаници, обграждайки ги с много любов, за да изградят и развият тяхната личност.

 

Тяхната мисия и цел е да предадат своите знания на учениците по най-достъпния за тях начин. Педагозите се стремят да предадат възможно най-много учебен материал на децата, за да поставят една успешна основа за тяхното по-нататъшно образование.

 

Безспорият авторитет на ОУ Христо Ботев, с. Асеновци се дължи на качеството на учебно-възпитателната работа и на постигнатите високи резултати.

 

Възпитаниците, завършили учебното заведение, днес са достойно реализирали се личнисти в обществото.

 

През всичките тези години ОУ Христо Ботев, с. Асеновци е извор на знание, на сила и красота, съхранило миналото, живеещо в настоящето и чертаещо бъдещето.


Директор на учебното заведение е г-жа Ваня Толева.

 

Контакти

Основно училище Христо Ботев

Село Асеновци, Община Левски, ул. Стадиона № 6
Телефон: 065372438
GSM: 0877201939

Галерия

Основно училище Христо Ботев
Основно училище Христо Ботев
Основно училище Христо Ботев

Още Училища в Община Левски