Регистър на училищата

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ, Село Лудогорци

добри педагози лудогорци

добри педагози лудогорци, качествено обучение лудогорци, лудогорци, основно училище лудогорци, основно училище христо ботев лудогорци, отлични преподаватели лудогорци, оу лудогорци, оу христо ботев лудогорци, учебно заведние село лудогорци, училище лудогорци, училище христо ботев лудогорци

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ
Информация

ОУ Христо Ботев Лудогорци

 

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ е учебно заведение в село Лудогорци, ул. Вихрен № 31. Учебното заведение е пряк наследник на откритото през 1909 година училище в селото.

 

 

Днес, в ОУ Христо Ботев се обучват деца в осем паралелки и шест полуинтернатни групи с общо 163 ученика от първи до осми клас.

 

Учебното заведение е средищно и включва обучението на ученици от селата Йонково, Голям Поровец, Старо селище и Бърдоква.

 

Колективът, зает в ОУ Христо Ботев, Лудогорци има за цел да спомага формирането на младите хора в личности с висока интелектуална подготовка. Личности, владеещи чужди езици и работа с компютър и най-вече с изградено гражданско съзнание и поведение.

 

 

 

Основно училище Христо Ботев, Лудогорци е утвърдила се институция, която формира у учениците национални и общочовешки добродетели при тяхната подготовка за социализация и реализация.

 

Ежедневната защита на авторитета на педагогическата колегия, като екип от професионалисти, които повишават квалификацията си, и високо отговорни личности, проявяващи толерантност и зачитане на човешкото достойнство.Директор на Основно училище Христо Ботев, Лудогорци е г-н Йълмаз Ефраим.

 

Контакти

Основно училище Христо Ботев

Село Лудогорци, Община Исперих, ул. Вихрен 31
Телефон: 084733378
Факс: 084733378

Галерия

Още Училища в Община Исперих

ПГСС ХАН АСПАРУХ

ПГСС ХАН АСПАРУХ, Исперих

ПГ ПО СЕЛСКО СТОПАНСТВО ХАН АСПАРУХ - Исперих е профилирана елитна гимназия с държавно финансиране. Гимназията предлага професионално обучение на ученици от осми до дванадесети клас, които по

ОУ ХРИСТО БОТЕВ

ОУ ХРИСТО БОТЕВ, Исперих

Днес в училището се обучават 287 ученика, обособени в 14 паралелки. За обучението и възпитанието на учениците се грижат 20 квалифицирани преподаватели. Училището разполага с много до

ОУ ОТЕЦ ПАИСИЙ

ОУ ОТЕЦ ПАИСИЙ, Подайва

Село Подайва е разположено в Северния централен регион на България и е част от община Исперих, Област Разград. намиращото се в село Подайва Основно училище Отец Паисий е с основен курс на обучен