Регистър на училищата

ОУ ХРИСТО БОТЕВ, Град Сливен

Галерия

ОУ ХРИСТО БОТЕВ
ОУ ХРИСТО БОТЕВ
ОУ ХРИСТО БОТЕВ

ОУ ХРИСТО БОТЕВ
Информация

ОУ ХРИСТО БОТЕВ

Подхождайки с много любов, търпение, професионализъм и уважение към личността на детето, ние се грижим за неговото пълноценно физическо и духовно израстване. Децата са надеждата на идващото утре и смисълът на живота ни. Ние вярваме, че всяко дете има свои идеи, мисли, представи, талант да създава и претворява своя свят. Днешните възпитаници на училището са достойни приемници на традициите и са с амбиция за високи постижения в областта на познанието.
Стремежът на училищното ръководство и педагогическия колектив е да реагират адекватно на промените и с мъдрост и грижа да утвърждават позитивното отношение към живота в настоящето и бъдещето. Амбицията е да бъдем просветители и откриватели във вековния храм на познанието.
Ако искате дните на вашите деца да бъдат наситени със съдържание и вълнение, ако искате грижата за тях да е изпълнена с духовни пориви и мъдри дела - Доверете ни се!
ОУ ХРИСТО БОТЕВ разполага с много добра материална база. От няколко години то е санирано и е подменена дограмата във всички стаи. Има локално парно отопление. Учениците учат в добре обзаведени класни стаи. Има специализирани кабинети по физика, химия, биология, история, география , изобразително изкуство, домашна техника и икономика. Часовете по информационни технологии се провеждат в два много добре оборудвани кабинета с нови компютри и постоянен достъп до интернет. А в богатата училищна библиотека може да се намери всичко необходимо за учебните часове и за четене вкъщи.
За часовете по физическо възпитание учениците имат на разположение два просторни физкултурни салона, разполагащи с различни уреди и пособия.
Малките ученици се хранят всекидневно в училищния стол, където има нужните удобства и условията са съобразени с изискванията на РИОКОЗ. Училището разполага и с лекарски кабинет, където на разположението на учениците винаги има лекар.

Контакти

ОУ ХРИСТО БОТЕВ

Град Сливен, Община Сливен, ул. Московска № 6-б
Телефон: 044622883
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Сливен