Регистър на училищата

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МЕХАНОТЕХНИКА, Град Сливен

гимназия по механотехника сливен

гимназия по механотехника сливен, пг по механотехника сливен , сливен, професионална гимназия сливен, гимназия по механотехника, гимназия сливен, училище по механотехника

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МЕХАНОТЕХНИКА
Информация

Професионална гимназия по механотехника, Сливен

ПГ по Механотехника, Сливен е учебно заведение с държававно финансиране. Учебните занятия в Гимназията се провеждат в една смяна за всички ученици. Учениците получават професионална квалификация, обучавайки се в училището.

 

 

 

Учениците се обучават за придобиване на професионална квалификация по професиите:


- Техник по транспортна техник


- Машинен техник


- Техник и технолог в дървообработването


Учениците, завършили успешно средното си образование в ПГ по Механотехника, Сливен получават Диплома за завършено средно образование и Свидетелство за II - ра и III -та степен на професионална квалификация.

 

 

 

 

 

 

 

Материалната база на училището е разположена в три сгради, разполага с учебен автосервиз, цех по металообработване, 10 работилници по дървообработване, специализирани кабинети и два компютърни кабинета, оборудвани с модерна техника, подходяща за нуждите на учениците и обучителния процес.Учебните часове се провеждат в три форми на обучение: Дневна, Задочна и Самостоятелна.

 

 

Професионална гимназия по механотехника, Сливен е едно от най-уважаваните учебни заведения. Учениците имат възможност да покажат своите умения в спортната, техническата, научната и творческата сфери. Висококвалифицираният екип, зает в учебното заведение, работи за успеха на учениците, а те полагат необходимите усилия за усвояване и прилагане на получените знания и умения. В Професионална гимназия по механотехника, Сливен е място не само за учене, но и за забалвение.

 

 

„Няма лесен път от земята до звездите”
- Сенека

Контакти

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МЕХАНОТЕХНИКА

Град Сливен, Община Сливен, ул. Стефан Султанов № 9
Телефон: 044667601
Факс: 044667214
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Сливен