Регистър на училищата

Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии, Град Пловдив - Специалности

авторитетен колеж в пловдив

авторитетен колеж в пловдив, всяка една специалност води към успех, всяка една специалност доближава до успех, дизайнер в колеж по иновативни технологии, добър колеж в пловдив, европейско обучение в колеж в пловдив, европейско равнище на обучение в пчекит, избор за успех с пчекит пловдив, колеж по иновативни технологии, колеж по иновативни технологии пловдив, обучение на европейско ниво пловдив, предпочитан колеж в пловдив, препоръчан колеж в половдив, професионален колеж в пловдив, професионален колеж по иновативни технологии, пчекит, пчекит пловдив, пчекит пловдив гаранция за успех, пчекит пловдив избор за успех, специалности водещи към успех плвдив, частен европейски колеж пловдив, частен професионален колеж пловдив

Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Специалности

Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии (ПЧЕКИТ) е един от най-авторитетните учебни заведения в България.

 

Предлаганите специалностите, които се изучават в колежа са привлекателни и перспективни за младите хора:

 


Електронна търговия

 

Специалността „Електронна търговия“ е насочена към тези, които искат да развиват компетенции в електронния бизнес.

 

Системно програмиране

 

Специалността „Системно програмиране“ е насочено към тези които искат да се развиват в областта на програмирането, да прилагат усвоените знания в конкретните условия за създаване на програмно осигуряване.

 

Компютърни мрежи

 

Специалността „Компютърни мрежи" е насочена именно към тези, които искат да развиват компетенции в областта на информационните технологии.

 


Графичен дизайн

 

Специалността “Графичният дизайнер” е високо квалифициран специалист по една от най-търсените и най-добре платени професии, както в страната, така и по света.

 


Интериорен дизайн


Специалността „Интериорен дизайн" e чудесен избор за тези, които желаят да превърнат таланта си в професия.

 


Компютърна техника и технологии

 

Професията Техник на компютърни системи е свързана с усвоени знания по приложно и системно програмиране; диагностика, ремонт и поддържане на компютърни системи.

 

 

Текстообработване

 

Специалността „Текстообработване" е насочена към тези, които искат да придобият умения за изпълняване на административни дейности, свързани с обработка на информацията, писмени комуникации, работа с компютърна техника, отчетност и контрол.

 


Филмов монтаж

 


Специалността: Филмов монтаж дава възможност за придобиване на основни знания и компетенции в областта на телевизията и киното. Обучението по Филмов монтаж позволява да се развивате в професионалното направление Аудиовизуални изкуства и техника, производство на медийни продукти.

 


Режисьор кино и телевизия

 


Специалността: Режисьор кино и телевизия с обучение и придобиване на знания и умения в областта на игралното и неигралното кино, сериали, телевизионни предавания, ток-шоу, новинарски блокове и други. При завършване получите IV-та степен на професионална квалификация за професия Режисьор в професионално направление Аудиовизуални изкуства и техника, производство на медийни продукти.

 


Компютърна анимация

 


Специалност: Компютърна анимация, дава възможност за придобиване на базови познания в областта на електронната графика и компетентното използване на елементите. Професионалното направление, в което ще можете да работите е Аудиовизуални изкуства и техника, производство на медийни продукти. Завършилите придобиват свидетелство за IV-та степен на професионална квалификация за професия Аниматор.

 


Видео монтаж

 

Специалността: Видео монтаж Ви дава възможност да се развивате в професионалното направление Аудиовизуални изкуства и техника, производство на медийни продукти.
След завършване получите свидетелство за IV-та степен за професионална квалификация с професия Монтажист.

 


Автоматизирани и роботизирани системи

 

 

Специалност: Автоматизирани и роботизирани системи и придобиване на IV-та степен за професионална квалификация - Техник по автоматизация. Професионалното направление, към което е насочена специалността е Електроника, автоматика, комуникационна и компютърна техника.

 

 

Репортер и водещ на телевизионно или радиопредаване

 


Специалност по професионалното направление - Аудиовизуални изкуства и техника, производство на медийни продукти е Репортер и водещ. След завършване бихте могли да работите като Репортер и водещ на телевизионно предаване или радиопредаване.

 


Моден консултант

 


Специалност: Моден консултант за професионална квалификация Модист в професионално направление - Производствени технологии, текстил, облекло, обувки и кожи и свидетелство за IV-та степен на професионална квалификация.

 


Фитнес

 

Специалност: Фитнес за професия Инструктор по фитнес в професионално направление Спорт с придобиване на свидетелство за IV-та степен на професионална квалификация.

 

 

Контакти

Частен Професионален Колеж Омега

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ж.к. Тракия, ул. Вълко Шопов 14
Телефон: 080090011
GSM: 0882933574, 0882933572
Факс: 032944544 
Интернет сайт: www.collegeomega.com

Галерия

Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии

Още Училища в Град Пловдив

Математическа гимназия Акад. Кирил Попов

Математическа гимназия Акад. Кирил Попов, Пловдив

Математическа гимназия Акад. Кирил Попов, Пловдив е едно от най - реномираните и авторитетни учебни заведения в страната, утвърдило се като средище на висока култура, творчество и образованост. Осигу

Частен професионален колеж Източен европейски образователен център

Частен професионален колеж Източен европейски образователен център, Пловдив

ЧПК Източен европейски образователен център, Пловдив е едно от най-младите, но вече утвърдили се учебни заведения в Пловдив. Открит с Държавен лиценз № РД-14-102/25.04.2008 г. (обн. ДВ бр. 49

Езиков център Тера

Езиков център Тера, Пловдив

Eзиковото обучение Няма значение каква е вашата възраст, пол или социален статус, защото в наше време познанието по чужди езици за всеки човек, е жизненоважна необходимост. Колкото повече ези

Средно училище Свети Константин - Кирил Философ

Средно училище Свети Константин - Кирил Философ, Пловдив

Средно училище Свети Константин - Кирил Философ, град Пловдив е учебно заведение, осигуряващо на своите възпитаници обучение според държавните образователни изисквания и стандартите на Европ

Регистър на училищата

Частна професионална гимназия по информатика и компютърни науки Академик Благовест Сендов ООД, Пловдив

Частна професионална гимназия по информатика и компютърни науки Академик Благовест Сендов, гр. Пловдив осигурява на своите възпитаници обучение според държавните образователни изисквания и стандартите

Основно училище Алеко Константинов

Основно училище Алеко Константинов, Пловдив

Основно училище Алеко Константинов, Пловдив е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото,