Регистър на училищата

Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии, Град Пловдив - Курсов център

авторитетен колеж в пловдив

авторитетен колеж в пловдив, всяка една специалност води към успех, всяка една специалност доближава до успех, дизайнер в колеж по иновативни технологии, добър колеж в пловдив, европейско обучение в колеж в пловдив, европейско равнище на обучение в пчекит, избор за успех с пчекит пловдив, колеж по иновативни технологии, колеж по иновативни технологии пловдив, обучение на европейско ниво пловдив, предпочитан колеж в пловдив, препоръчан колеж в половдив, професионален колеж в пловдив, професионален колеж по иновативни технологии, пчекит, пчекит пловдив, пчекит пловдив гаранция за успех, пчекит пловдив избор за успех, специалности водещи към успех плвдив, частен европейски колеж пловдив, частен професионален колеж пловдив

Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Курсов център

Курсовият център е самостоятелно звено от цялостната структура на Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии (ПЧЕКИТ). Паралелно с академичното обучение се предлагат и допълнителни курсове които ще са в полза на вашето професионално развитие.

 

Обучението се извършва от висококвалифицирани специалисти, които ще ви помогнат лесно и бързо да започнете своето професионално развитие.

 

Основната цел на центъра е, чрез осигуряване на висококачествено и съвременно обучение, да повиши езиковата и професионалната подготовка както на колежаните, така и на всички, желаещи професионално и личностно израстване и усъвършенстване.

 

Насочеността на обученията е изцяло практическа, като след завършване на курса, участниците получават сертификат за владеене на съответното умение.

 

 

Курс по Фронт Енд (frontend)

 


Курсът има за цел задълбочено изучаване на принципите на дизайна за изграждане на атрактивни и достъпни уеб страници. Курсът дава необходимите знания за изработване на уеб сайтове с клиентска функционалност.

 


Search Engine Optimisation (SEO)

 


Това обучение има за цел да предостави синтезирана информация за оптимизацията на сайтове за търсачки. По време на обучението ще придобиете знания върху ключови моменти от SEO-то, започвайки от основна информация като семантично ядро на ключови думи, начини и инструменти за намирането им, структуриране на събраните данни и съставяне на content план.

 


SEO за начинаещи

 


Курсът се състои от 5 модула като последния е подготвителен за SEO за напреднали и там нещата по-скоро ще се разглеждат и набелязват за усвояване във второто издание SEO за напреднали.

 

 

Практически курс по front-end

 

 

Предназначен за хора с минимални компютърни умения, които иска да се развиват в сферата на Уеб разработките.


Курсът е изцяло с практическа насоченост. Завършилите курса ще придобият необходимите знания за започването на кариерата си като Front-End разработчик.

 

 

Компютърни умения

 

 

За всички служители, мениджъри, управители, самонаети лица, чиято работа е свързана с ежедневна работа на компютър, както и за хора, които желаят да усъвършенстват Компютърните си умения.

 

Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии (ПЧЕКИТ) притежава няколко модерно оборудвани компютърни зали с инсталирани най-новите софтуерни пакети, което предоставя на обучаемите възможност да се запознаят и да работят според най-високите стандарти в IT областта.

 

Основните теми, заложени в курса, могат да бъдат адаптирани според желанията и интересите на участниците, като приоритет може да се предостави на една или няколко теми, както и да бъдат включвани допълнителни теми (Microsoft PowerPoint, Microsoft Outlook, Microsoft Office Project)

 


Графичен дизайн

 

 

Високо квалифициран специалист по една от най-търсените и най-добре платени професии, както в страната, така и по света. Тази професия дава много, но и изисква много от хората, които я упражняват - художествени умения, образно, комбинативно и алтернативно мислене, развито визуално въображение. Същевременно професията на графичния дизайнер доставя огромно удоволствие и естетическо удовлетворение на тези, които я упражняват. В обучителната програма се изучават: Английски език, Информационна техника и технологии, Рисуване и цветоусещане, История на изкуството, Линейно чертане, Компютърна графика, Различни видове програмни средства, Технология на графичните изкуства, както и много други, свързани със специалността, предмети (модули).

 

 

Седемте основни стъпки в продажбите

 


Целта на програмата е да подпомогне участниците в усъвършенстване на практическите умения за ефективно организиране процесите на реализиране на пазара, организиране на продажбите, повишаване личните и организационни резултатите.

 

 

Форма на обучение

 

Няколкото компютърни зали предоставят възможност обучението да бъде организирано според желанията и възможностите на обучаемите като занятията могат да бъдат в дневна, вечерна, съботно-неделна или комбинирана форма. Целта ни е да осигурим равни възможности, както за работещите дневна смяна, така и за работещите друг тип смяна.

 

Преподаватели

 

Преподавателите на Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии (ПЧЕКИТ) са експерти с богат преподавателски и практически опит, всеки от които е специалист в своята област.

 

Контакти

Частен Професионален Колеж Омега

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ж.к. Тракия, ул. Вълко Шопов 14
Телефон: 080090011
GSM: 0882933574, 0882933572
Факс: 032944544 
Интернет сайт: www.collegeomega.com

Галерия

Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии
Професионален частен европейски колеж по иновативни технологии

Още Училища в Град Пловдив

Математическа гимназия Акад. Кирил Попов

Математическа гимназия Акад. Кирил Попов, Пловдив

Математическа гимназия Акад. Кирил Попов, Пловдив е едно от най - реномираните и авторитетни учебни заведения в страната, утвърдило се като средище на висока култура, творчество и образованост. Осигу

Частен професионален колеж Източен европейски образователен център

Частен професионален колеж Източен европейски образователен център, Пловдив

ЧПК Източен европейски образователен център, Пловдив е едно от най-младите, но вече утвърдили се учебни заведения в Пловдив. Открит с Държавен лиценз № РД-14-102/25.04.2008 г. (обн. ДВ бр. 49

Езиков център Тера

Езиков център Тера, Пловдив

Eзиковото обучение Няма значение каква е вашата възраст, пол или социален статус, защото в наше време познанието по чужди езици за всеки човек, е жизненоважна необходимост. Колкото повече ези

Средно училище Свети Константин - Кирил Философ

Средно училище Свети Константин - Кирил Философ, Пловдив

Средно училище Свети Константин - Кирил Философ, град Пловдив е учебно заведение, осигуряващо на своите възпитаници обучение според държавните образователни изисквания и стандартите на Европ

Регистър на училищата

Частна професионална гимназия по информатика и компютърни науки Академик Благовест Сендов ООД, Пловдив

Частна професионална гимназия по информатика и компютърни науки Академик Благовест Сендов, гр. Пловдив осигурява на своите възпитаници обучение според държавните образователни изисквания и стандартите

Основно училище Алеко Константинов

Основно училище Алеко Константинов, Пловдив

Основно училище Алеко Константинов, Пловдив е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото,