Регистър на училищата

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МАШИНОСТРОЕНЕ ПЕТКО РАЧОВ СЛАВЕЙКОВ, Град Якоруда

авторитетно професионално училище якуруда

авторитетно професионално училище якуруда, гимназия по машиностроене якуруда, добро и качествено обучение якуруда, екип от квалифицирани преподаватели якуруда, извор на знание и мъдрост якуруда, наложило и утвърдило се учебно заведение якуруда, отлична подготовка и реализация якуруда, пгм петко рачов славейков якуруда, пгм петко славейков якуруда, проспериращо професионално училище якуруда, проспериращо учебно заведение якуруда, професионална гимназия по машиностроене якуруда, професионална гимназия якуруда, професионално учебно заведение якуруда, професионално училище с богата история якуруда, професионално училище якуруда, теоретични и практически умения и знания якуруда, традиционни методи и способи на обучение якуруда, учебното заведение с неоспорими традиции якуруда, училище с богата история и традиции якуруда

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МАШИНОСТРОЕНЕ ПЕТКО РАЧОВ СЛАВЕЙКОВ
Информация

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МАШИНОСТРОЕНЕ ПЕТКО РАЧОВ СЛАВЕЙКОВ

 

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МАШИНОСТРОЕНЕ ПЕТКО РАЧОВ СЛАВЕЙКОВ, Якуруда е училище с богата история, което през годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут.

 

В своята дългогодишна история учебното заведение създава неоспорими традиции в общообразователната и професионалната подготовка в сферата на машиностроенето.

 

Едно от авторитетните училища в България, подготовящо специалисти със средно образование в областта на машиностроенето.

 

ПГМ ПЕТКО РАЧОВ СЛАВЕЙКОВ подготвя средни специалисти за машиностроителната индустрия. Наложило и утвърдило се проспериращо учебно заведение въпреки трудните години на преход в българската икономика.

 

През всички тези години години Гимназията по машиностроене, Якуруда гради своя облик на училище с богата история и традиции.

 

Учебното заведение е извор на знание и мъдрост, стремейки се да създава обективни възможности за отлична подготовка, която води до последваща пълноценна реализация на своите възпитаници.

 

Материално - техническата база е съвременна, с напълно оборудвани кабинет по различните предмети, непрекъснато се подобрява и осъвременява, важно и водещо за по-добро и качествено обучение на учениците.

 

Методиката на обучение, която се прилага в учебното заведение, е съвременна и приспособена към традиционните методи и способи на обучение. По този начин учебната дейност и занимания са ползотворни и интересни и учениците усвоят както теоретични, така и практически умения и знания.

 

Учебното заведение се слави с големия професионализъм на преподавателите и тяхната всеотдайност към възпитаниците си, обграждайки ги с внимание, давайки им знания.

 

Анализирайки резултатите, гимназията отговаря на изискванията на новото време и целият колектив реагира адекватно на новата икономическа обстановка в страната и членството на България в ЕС.

 

Гимназията участва в разработване и прилагане на учебни планове и програми за различни форми на обучение и в международни проекти по програми на Европейския съюз.

 

 

Директор на учебното заведение е г-жа Малина Гръкова.

 

 

Контакти

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МАШИНОСТРОЕНЕ ПЕТКО РАЧОВ СЛАВЕЙКОВ

Град Якоруда, Община Якоруда, ул.Цар БорисІІІ № 72
Телефон: 074422327
GSM: 0893605307
Факс: 074422327
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Якоруда

Регистър на училищата

ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ, Юруково

ОУ Васил Левски, Юруково е общообразователно учебно заведение за ученици от Първи до Осми клас. Финансирането на ОУ Васил Левски, Юруково е общинско. Учебните занятия и часове се провеждат в една см

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МАШИНОСТРОЕНЕ ПЕТКО РАЧОВ СЛАВЕЙКОВ

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МАШИНОСТРОЕНЕ ПЕТКО РАЧОВ СЛАВЕЙКОВ, Якоруда

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МАШИНОСТРОЕНЕ ПЕТКО РАЧОВ СЛАВЕЙКОВ, Якуруда е училище с богата история, което през годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут.