Регистър на училищата

ПУИ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, Град Каварна

ПУИ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ
Информация

ПУИ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ

 Помощното училище интернат Любен Каравелов в град Каварна води началото се от 1968 година. В него се обучават около 120 деца от първи до осми клас, които след това продължават образованието си в професионалната паралелка за девети, десети клас по специалността Обществено хранене.

 

 От 2006 година в училището има компютърен кабинет за провеждане на часове по информационни технологии. В училището има библиотека, която разполага с богат библиотечен фонд.

 

 

Учебното заведение разполага с работилница по труд и техника за дървообработване, металообработване, кабинет по шев и кройка, който е оборудван с шевни машини. Физкултурният салон е напълно ремонтиран и снабден с нови уреди и пособия. Общежитието към училището предлага съвременни условия за живот на децата.

 

 

Помощното училище интернат Любен Каравелов  разполага с логопедичен кабинет, в който има помагала, табла, компютър и всичко необходимо за провеждане на логопедична работа, както и с кабинет на психолога, където се работи с проблемните деца. Директор е Радка Илиева.

Контакти

Помощно училище - интернат Любен Каравелов

Град Каварна, Община Каварна, ул. Сан Стефано № 16
Телефон: 057082388
GSM: 057082219
Факс: 057083285

Галерия

ПУИ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ

Още Училища в Град Каварна

Още Училища в Община Каварна

ПУИ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ

ПУИ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, Каварна

Помощното училище интернат Любен Каравелов в град Каварна води началото се от 1968 година. В него се обучават около 120 деца от първи до осми клас, които след това продължават образованието си в