Регистър на училищата

СРЕДНО ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНО УЧИЛИЩЕ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, Град Добрич

организатор на фирмен мениджмънт

организатор на фирмен мениджмънт, паралелка бизнес и финанси, соу добрич, соу любен каравелов добрич, училище любен каравелов добрич, средно училище добрич, добрич, соу любен каравелов, училище добрич

СРЕДНО ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНО УЧИЛИЩЕ ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ
Информация

СОУ Любен Каравелов, Добрич

СОУ Любен Каравелов, Добрич е учебно заведение, финансирано с общински средства. Учениците, обучаващи се в училището са от Първи до Дванадесети клас.

 

 

 

 

Учебните занятия на възпитаниците на СОУ Любен Каравелов, Добрич се провеждат в две смени.

 

 


Училището е открито през 1985 година в съвместна експлоатация с ОУ "П. Волов". Педафгогическият колектив включва преподаватели и възпитатели в начален и среден курс на ОУ П. Волов и новоназначени учители.

 

 


От 1995 година СОУ Любен Каравелов, Добрич разполага с компютърна зала. Учебното заведение е едно от 15-те училища в страната, което печели конкурс на МОН.

 

 


По-старото компютърно оборудване се използва за ранно обучение в 4-ти клас.

 

 

 


Това професионално обучение поставя началото на ранно чуждоезиково обучение по английски език. Средно общообразователно училище Любен Каравелов, Добрич е едно от първите в страната, работили по този учебен план на МОН. Застъпено е и разширеното изучаване на изобразително изкуство, където се разгръща творческата инициатива на децата и излиза от т.нар. „задължителен минимум”.

 

 

 

Мечтите започват от нас!

Контакти

Средно общообразователно училище Любен Каравелов

Град Добрич, Община Добрич-град, ж.к. Балик 5
Телефон: 058655211, 058655212, 058655216
Интернет сайт: karavelov.com

Галерия

Още Училища в Град Добрич

СОУ ДИМИТЪР ТАЛЕВ

СОУ ДИМИТЪР ТАЛЕВ, Добрич

СОУ „ДИМИТЪР ТАЛЕВ“- ГРАД ДОБРИЧ е училище с 25-годишна история. В него се обучават ученици от 6 до 18-годишна възраст, разпределени в една предучилищна група и паралелки от I до ХII кла