Регистър на училищата

СРЕДНО ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНО УЧИЛИЩЕ ОТЕЦ ПАИСИЙ, Град Смолян

соу отец паисий смолян

соу отец паисий смолян, средно общообразователно училище смолян, смолян, соу смолян, средно училище смолян, училище отец паисий смолян, средно училище отец паисий

СРЕДНО ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНО УЧИЛИЩЕ ОТЕЦ ПАИСИЙ
Информация

Средно общообразователно училище Отец Паисий

СОУ Отец Паисий, Смолян е училище с общинско финансиране. Обучават се деца от 1-ви до 12-ти клас. Образователният процес протича в една смяна за учениците от всички възрасти и класове.

 

 

В Средно общообразователно училище Отец Паисий, Смолян се провеждат редица извънкласни дейности, ангажиращи вниманието на децата. По този начин у тях се възпитават благодетелите -  работа в екип, амбиция към високи постижения и успехи.

 


Средно общообразователно училище Отец Паисий, Смолян провежда прием на ученици от 1-ви клас. В сайта на учебното заведение е налична информация за условията на подбор и прием, поместен е графикът на учебната година и още много полезна информация за родителите. Менюто за изхранване на децата и графиците за консултации с предподавателите са достъпни в сайта.

 


Директор на Средно общообразователно училище Отец Паисий, Смолян е г-жа Надя Ловчалиева.

 

Контакти

Средно общообразователно училище Отец Паисий

Град Смолян, Община Смолян, ул. Дичо Петров 1
Телефон: 030183005
Email: sou7@abv.bg
Интернет сайт: sou7-smolian.weebly.com

Галерия

Още Училища в Град Смолян

Основно училище Стою Шишков

Основно училище Стою Шишков, Смолян

Основно училище Стою Шишков, град Смолян е училище с богата история, която се губи в далечното минало. През годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут. Гради своя облик на

Регистър на училищата

ПГТ, Смолян

ПГ по туризъм е професионална гимназия с държавно финансиране.Има една смяна - само сутрин.