Регистър на училищата

СОУ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ, Село Стамболово

СОУ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ
Информация

Информация

СОУ “Св.Климент Охридски” е с богата история и традиции. То дава просветна светлина и устоява на житейските бурите, защото има вековни корени и младежки дух.


Вече 160 години не угасва запаленият огън на знанието.

Стремежът на ръководството и педагогическия колектив е към откриване, развиване и стимулиране творческите заложби на младите хора. Запазвайки духа и традициите в училищната дейност, завещани ни още от възрожденската епоха, ние се стремим към тяхното поддържане, развиване и адаптиране към съвременните условия.

Прием

Прием в ІХ клас в професионална паралелка по Професия „Готвач


в Специалност „Производство на кулинарни изделия и напитки


Втора степен на професионална квалификацияПриемът на ученици е по документи:


- свидетелство за основно образование;
- копие на удостоверение за раждане; 
- медицинско свидетелство.


При успешно завършване на ХІІ клас вие ще получите диплома за средно образование, даваща ви възможност да продължите образованието си във висши учебни заведения и свидетелство за професионална квалификация по професия „Готвач”.Обучението по професията се извършва в съответствие със съвременните изисквания и критерии за качество на кулинарните изделия.


Учениците се запознават с основите на приготвяне на храна като същевременно им се предлагат възможности за усъвършенстване и осъвременяване на получените вече професионални знания, умения и навици.

Контакти

Стар

Телефон: 037212266
Интернет сайт: soukl.dir.bg/

Галерия

Още Училища в Община Стамболово

ОУ ХРИСТО БОТЕВ

ОУ ХРИСТО БОТЕВ, Силен

Китното селце Силен е разположено в Южния регион на България, Община Стамболово, Област Хасково. В село Силен се намира Основното училище, което носи името на великия български поет и революционер Хри