Регистър на училищата

Средно училище Св.Св. Кирил и Методий, Село Игнатиево

авторитено учебно заведение игнатиево

авторитено учебно заведение игнатиево, добри професионалисти игнатиево, добро образование игнатиево, игнатиево, извор на знание игнатиево, качествено и достъпно обучение игнатиево, качествено обучение игнатиево, квалифицирани педагози игнатиево, огнище на национални традиции игнатиево, отлична учебна подготовка игнатиево, отлични преподаватели игнатиево, преподаватели с богат опит игнатиево, средище на знание игнатиево, средищно учебно заведение игнатиево, средно училище игнатиево, средно училище св св кирил и методий, средно училище св св кирил и методий игнатиево, су град игнатиево, су св св кирил и методий, су св св кирил и методий игнатиево, толерантно общуване игнатиево, учебно заведение град игнатиево, учебно заведение игнатиево, училище игнатиево, училище кирил и метдоий игнатиево, училище с богата история игнатиево, училище с традиции игнатиево

Галерия

Средно училище Св.Св. Кирил и Методий
Средно училище Св.Св. Кирил и Методий
Средно училище Св.Св. Кирил и Методий
Средно училище Св.Св. Кирил и Методий
Средно училище Св.Св. Кирил и Методий
Средно училище Св.Св. Кирил и Методий
Средно училище Св.Св. Кирил и Методий
Средно училище Св.Св. Кирил и Методий

Средно училище Св.Св. Кирил и Методий
Информация

Средно училище Св.Св. Кирил и Методий

Средно училище Св. Св. Кирил и Методий село Игнатово

Средно училище Св.Св. Кирил и Методий е учебно заведение в град Игнатиево, Община Аксаково.


Училище с богата история, което през годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут.


Учебното заведение носи името на велики български просветители, създатели на българската азбука братята Кирил и Методий.


Води своето начало от далечната 1883 година, като негов първи учител е Стоян Попов.


През 1919 год. е открита и прогимназия, като учителският колектив вече наброява осем души.


През 1930 година е открито и централното училище, с пет класни стаи. В него се сливат началното училище и прогимназията.


В периода 1951 - 1980 год. училището е център на живот в селото. Организират се курсове за ограмотяване на възрастни и вечерно училище за младежи.


По това време е извършена и цялостна реконструкция на материалната база, която е оборудвана с кухня и столова, създаден е физкултурен салон и редица работилници.


Всички класни стаи са преустроени и оборудвани за кабинети по отделните учебни предмети. За първи път е въведено кабинетно обучение.


В навечерието на стогодишния юбилей на училището е открита новата четириетажна сграда, с оборудвани кабинети по учебните предмети, класни стаи, три физкултурни салона, лекарски кабинет, работилница, кухня и столова.


През 2009 год. Основно училище Св.Св. Кирил и Методий е преобразувано в Средно общообразователно училище Св.Св. Кирил и Методий.


От 2009/2010 учебна година се извършва прием след завършен шести клас за специалността - Работник в заведенията за хранене и развлечения.


През учебната 2010/2011 година е приет първият випуск от гимназиалната степен на обучение. Приети са ученици в девети клас по специалността - Готвач.

 

Методиката на обучение, която се прилага в учебното заведение, е съвременна и приспособена към традиционните методи и способи на обучение. По този начин учебната дейност и занимания са ползотворни и интересни за децата. Учениците усвоят както теоретични, така и практически умения и знания.

 

У учениците се възпитава любов към четенето и езиците, възможност за усвояване на граматичните правилата в езика, възможности за писмени и устни изяви.

 

Средно училище Св. Св. Кирил и Методий, Игнатиево се слави с големия професионализъм на преподавателите и тяхната всеотдайност към своите ученици, обграждайки ги с много любов, за да изградят и развият тяхната личност.

 

Неговият безспорен авторитет се дължи на качеството на учебно-възпитателната работа и на постигнатите високи резултати.

 

Учениците постигат успехи в урочната, извънкласната, извънучилищната дейност, състезанията, олимпиадите на общинско, областно и национално ниво.

 

Възпитаниците, завършили учебното заведение, днес са достойно реализирали се личнисти в обществото.

 

СУ Св.Св. Кирил и Методий е място, храм, в който възпитаниците на учебното заведение, не само се обучават, но и се усъвършенстват, готови да помагат на околните.

 

Директор на учебното заведение е г-жа Маргарита Калчева - Шабанова.

 

 Да си завършил Средно училище Св. Св. Кирил и Методий, Игнатиево и сега е привилегия, повод за открита гордост, мерило за трайни знания и умения, стимул за духовна и практическа съзидателна дейност.

 

 

Контакти

Средно училище Св.Св. Кирил и Методий

Село Игнатиево, Община Аксаково, ул. Плиска 11
GSM: 0888314956, 0884237528, 0882294729
Email: oukmi@abv.bg
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Аксаково

Средно училище Св.Св. Кирил и Методий

Средно училище Св.Св. Кирил и Методий, Игнатиево

Средно училище Св.Св. Кирил и Методий е учебно заведение в град Игнатиево, Община Аксаково. Училище с богата история, което през годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си ста

Основно училище Иван Вазов

Основно училище Иван Вазов, Любен Каравелово

Основно училище Иван Вазов, Любен Каравелово е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото, непознатото, неиз

Основно училище Христо Смирненски

Основно училище Христо Смирненски, Въглен

Основно училище Христо Смирненски, село Въглен е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото, непознатото, не