Регистър на училищата

Средно училище Любен Каравелов, Град Димитровград - Екип

авторитетно учебно заведение димитровград

авторитетно учебно заведение димитровград, добри педагози димитровград, добро и качествено обучение димитровград, добро и съвременно обучение димитровград, добро образование димитровград, добър екип от педагози димитровград, екип от отлични педагози димитровград, извор на знание и мъдрост димитровград, иновативно училище димитровград, качествено образование димитровград, качествено обучение димитровград, квалифицирани преподаватели димитровград, любимото училище димитровград, образователен и духовен център димитровград, огнище на просвета и родолюбие димитровград, педагози с богат опит димитровград, предпочитано средно училище димитровград, предпочитано учебно заведение димитровград, светилище на просвещението димитровград, средище на духовност димитровград, средно учебно заведение димитровград, средно училище димитровград, су димитровград, су любен каравелов, су любен каравелов димитровград, трайни знания и умения димитровград, утвърдило се учебно заведение димитровград, учебно заведение с богата история димитровград, училище любен каравелов димитровград, училище с традиции димитровград

Средно училище Любен Каравелов
Екип

Средно училище Любен Каравелов, Димитровград разполага с екип от квалифицирани преподаватели, отлични педагози с богат опит, решили да посветят живота си на духовното, интелектуално и емоционално израстване на децата и на превръщането им в личности.


Ерудираните и амбициозни педагози са се посветили на своите ученици, за да открият и развият таланта и способностите на всяки един от тях.


Екипът от компетентни педагози, работят с учениците, давайки им нови знания и умения. Помагайки им да усъвършенстват чуждите езици, запознавайки ги с различни култури и обичаи, обогатявайки представите им за света, засилвайки чувството им за толерантност и любознателност.


В работата с учениците са съобразени възрастовите особености, индивидуаленото развитие и интереси на всеки от тях. Подпомага се плавната адаптация на новопостъпилите възпитаници на учебното заведение.


Обратна връзка с родителите, споделяне на ежедневни преживявания и постижения, е от съществено значение.

 

Контакти

Средно училище Любен Каравелов

Град Димитровград, Община Димитровград, ул. Захари Зограф 27
Телефон: 039162100
Факс: 039162100
Интернет сайт: www.lubenkaravelov.eu

Галерия

Средно училище Любен Каравелов
Средно училище Любен Каравелов
Средно училище Любен Каравелов
Средно училище Любен Каравелов
Средно училище Любен Каравелов
Средно училище Любен Каравелов
Средно училище Любен Каравелов

Още Училища в Град Димитровград

Още Училища в Община Димитровград

Средно училище Любен Каравелов

Средно училище Любен Каравелов, Димитровград

Средно училище Любен Каравелов, Димитровград е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото, непоз