Регистър на училищата

Средно училище Найден Геров, Град Пловдив - Визия

авторитетно учебно заведение пловдив

авторитетно учебно заведение пловдив, добри педагози пловдив, добро образование пловдив, добро учебно заведение пловдив, екип от квалифицирани педагози пловдив, извор на знание пловдив, качествено обучение пловдив, отлични преподаватели пловдив, предпочитано учебно заведение пловдив, средищно учебно заведение район източен, средно училище източен пловдив, средно училище найден геров, средно училище найден геров пловдив, су найден геров, су найден геров източен пловдив, су найден геров пловдив, су найден геров район източен, съвременно училище пловдив, учебно заведение град пловдив, училище район източен пловди, училище с богата история пловдив, училище с добра материална база пловдив, училище с дългогодишна история пловдив, училище с традиции пловдив

Галерия

Средно училище Найден Геров
Средно училище Найден Геров
Средно училище Найден Геров
Средно училище Найден Геров
Средно училище Найден Геров
Средно училище Найден Геров
Средно училище Найден Геров
Средно училище Найден Геров
Средно училище Найден Геров

Средно училище Найден Геров
Визия

Средно училище Найден Геров, Пловдив е учебно заведение с установени традиции в постигането на много добри резултати в учебно възпитателната работа на учениците.


Учебното заведение осигурява достъпно образование за всеки ученик и обучение според държавните образователни изисквания и стандартите на Европейския съюз.


Подготвя и възпитава ученици, способни да се справят с предизвикателствата на днешния и утрешния ден в условията на високодинамична конкурентна среда и изискванията на пазара на труда.


Възпитава учениците в уважение към законите на Република България, формира личности с висока интелектуална подготовка и култура, с будно гражданско съзнание и отговорно поведение.


В учебното заведение се работи за съхраняване, утвърждаване и развитие на националните и общочовешки ценности, личния потенциал и качества на възпитаниците.

 

Екип от квалифицирани преподаватели, ерудирани и амбициозни педагози са се посветили на своите ученици, за да открият и развият таланта и способностите на всяки един от тях. Посветили живота си на духовното, интелектуално и емоционално израстване на своите ученици и на превръщането им в личности.

 

От 1993 г. в училището се работи по програма на Международния център по проблемите на малцинствата и културните взаимодействия. Групите по изобразително и приложно изкуство участват в национални изложби и са удостоени с грамоти от Сдружение „Духовно огледало” за съществен принос в духовното израстване на младото поколение.

 

Вокална група „Ние тук сме най-добри”, по-късно е трансформирана в „Ние пак сме най-добри” с ръководител Антоний Панчев става популярна в Пловдив и страната, а на Фестивала за българска детска песен „Златният петел” печели първо място и е наградена с екскурзия до Италия. Участва успешно в Международния младежки фестивал в гр. Фериери, изнася осем концерта на Вердиевите празници, излъчвани по телевизиите в редица страни като Унгария, Словения, Русия,Тайланд и др.


Вокална група „Звънче” основава от Димитрия Караиванова - преподавател по музика участва дейно в много училищни, общински и национални мероприятия. Удостоена е с почетна грамота за отлично представяне на практически приложения в областта на музикалното изкуство, през 2008 г. е наградена с почетен плакат за участие в IV Национален фестивал на етносите „България на всички”, а през 2010 год. спечелва II-ро място на фестивала „Рошавата котка” в гр. Пловдив. Училището я удостоява с грамота за „Най-добър ръководител на певческа група”.

 

През учебната 2010/2011 за четвърта поредна година функционират две извънкласни форми, финансирани от Фондация Ресурсен център ШАМ - Монтана и ромската култура - фолклорна и ВГ с 30 ученици, които участват с успех във фестивала на етносите в гр. Монтана, Международен ден на ромите, Международен ден на майчиния език, както и с индивидуалното участие на Гюлбен Алиев, ученик от 8-ми клас в националния конкурс „България търси талант”.

 

През изминалите години са постигнати и значителни успехи в областта на спорта, които нареждат училището сред първите в града, издигат неговия авторитет и името му със спечелените призови места по футбол,волейбол и баскетбол. Многобройни са купите и медалите, спечелени от отборите по волейбол.

Контакти

Средно училище Найден Геров

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Кемера 27
Телефон: 032632016
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Пловдив-град

ЧАСТНА ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ С ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ СТОЯНСТРОЙ

ЧАСТНА ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ С ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ СТОЯНСТРОЙ, Пловдив

ЧАСТНА ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ СТОЯНСТРОЙ - Пловдив е разкрита на основание чл.11 от Закона за народната просвета и чл.14 от Правилника за прилагане на този закон със Заповед № РД