Регистър на училищата

Средно училище Св. Климент Охридски, Село Слащен

средно училище св климент охридски слащен

средно училище св климент охридски слащен, средно училище свети климент охридски, средно училище село слащен, су свети климент охридски, су свети климент охридски слащен, су село слащен, учебно заведение село слащен, училище свети климент охридски

Средно училище Св. Климент Охридски
Информация

СОУ СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ

Средно училище Св. Климент Охридски е учебно заведение в село Слащен, община Сатовча.


Училище с богата история, която през годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут.


СУ Св. Климент Охридски е с курс на обучение от първи до дванадесети клас. Учебните занятия се провеждат едносменно - само сутрин. Училището е с общинско финансиране.


Материално - техническата база е съвременна, с напълно оборудвани кабинет по различните предмети, която непрекъснато се подобрява и осъвременява, важно и водещо за по-добро, качествено и съвременно обучение на децата.


Методиката на обучение, която се прилага в учебното заведение, е съвременна и приспособена към традиционните методи и способи на обучение. По този начин учебната дейност и занимания са ползотворни и интересни за децата. Учениците усвоят както теоретични, така и практически умения и знания.


У учениците се възпитава любов към четенето и езиците, възможност за усвояване на граматичните правилата в езика, възможности за писмени и устни изяви.


Средно училище Св. Климент Охридски, Слащен се слави с големия професионализъм на преподавателите и тяхната всеотдайност към своите ученици, обграждайки ги с много любов, за да изградят и развият тяхната личност.


Неговият безспорен авторитет се дължи на качеството на учебно-възпитателната работа и на постигнатите високи резултати.


Учениците постигат успехи в урочната, извънкласната, извънучилищната дейност, състезанията, олимпиадите на общинско, областно и национално ниво.


Възпитаниците, завършили учебното заведение, днес са достойно реализирали се личнисти в обществото.


СУ Св. Климент Охридски, Слащен е място, храм, в който възпитаниците на учебното заведение, не само се обучават, но и се усъвършенстват, готови да помагат на околните.


Директор на учебното заведение е г-н Валери Шкодров.

 

Контакти

Средно общообразователно училище Свети Климент Охридски

Село Слащен, Община Сатовча, ул. Гоце Делчев 2
GSM: 0884098423

Галерия

Средно училище Св. Климент Охридски
Средно училище Св. Климент Охридски

Още Училища в Община Сатовча

ОУ БРАТЯ МИЛАДИНОВИ

ОУ БРАТЯ МИЛАДИНОВИ, Годешево

Красивото селце Годешево е разположено в Югозападния регион на България, Община Сатовча, Област Благоевград. В село Годешево се намира Основното училище, което носи името на изтъкнатите български