Регистър на училищата

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ, Град Никопол

висококачествено обучение никопол

висококачествено обучение никопол, добра учебна база никопол, добро образование никопол, единственото средищно училище никопол, качествено обучение никопол, никопол, отлична учебна подготовка никопол, отлични преподаватели никопол, педагози с богат опит никопол, предпочитано учебно заведение никопол, средно училище никопол, су никопол, су христо ботев никопол, учебни занимания никопол, учебни занятия никопол, учебно заведение никопол, училище христо ботев никопол

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ
Информация

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ, Никопол е учебно заведение с богат история, която през годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут.

 

Основите на училищното обучение са поставени в далечното минало с изучаване на четмо и писмо от децата. Води своето начало от далечната 1850 година.

 

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ е единственото средищно училище на територията на община Никопол.

 

Съвременено училище с добра материална база, която непрекъснато се подобрява и осъвременява, важно и водещо за по-добро, качествено и съвременно обучение. 

 

Учебното заведение е с курс на обучение от първи до дванадесети клас, с налични 20 паралелки.

 

В училището се обучават деца от град Никопол и още 6 села от общината. Осигурено е целодневно обучение за учениците от началните класове. Осигурен е обяд, активен отдих и време за самоподготовка. Педагогическият персонал наброява 40 учители и възпитатели.

 

Материалната база е оборудвана с фиртнес зала, компютърни зали.

 

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ, се стреми да предложи висококачествено обучение, да даде на своите възпитаници добро образование и отлична подготовка, за да станат знаещи и можещи личности.

 

В учебното заведение се организират извънкласни дейности, които дават на децата много нови знания и умения: СИП, Оркестър, Народни танци, Спорт.

 

Обучението в Гимназиален курс е профилирано: География и икономика, Биология и здравно образование, Информационни технологии, Химия и опазване на околната среда.


Екипът от висококвалифицирани преподаватели и педагози с дългогодишен стаж и богат опит, се грижи за своите ученици с много любов, за да изградят и развият тяхната личност.

 


Обучителният процес протича в атмосфера на доверие, а учене е творчески процес, в който придобиването на знания е удоволствие.

 


Директор на СУ ХРИСТО БОТЕВ, Никопол е е г-жа Анита Стефанова.

 

Контакти

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ

Град Никопол, Община Никопол, ул. Сливница 7
Телефон: 065412073, 065412174
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Никопол

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ, Никопол

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ХРИСТО БОТЕВ, Никопол е учебно заведение с богат история, която през годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут. Основите на училищното обучение са