Регистър на училищата

Частен професионален колеж Източен европейски образователен център, Град Пловдив - Прием

иеоц пловдив

иеоц пловдив, източно европейски образователен център, квалифицирани широкопрофилни кадри пловдив, колеж пловдив, колец иеоц пловдив, обучение на европейско ниво колеж пловдив, операторско майсторство пловдив, предпочитан колеж в пловдив, препоръчан частен колеж пловдив, специалист охранителна дейност пловдив, специалист телевизионна и филмова режисура, специалност режисьор на пулт пловдив, специалност репортер и водещ пловдив, телевизионна и филмова режисура пловдив, треньор по водни спортове пловдив, треньор по лека атлетика пловдив, треньор по футбол пловдив, фундаментални и професионални умения пловдив, частен професионален колеж пловдив, чпк иеоц пловдив, чпк пловдив

Частен професионален колеж Източен европейски образователен център
Прием

Доброто образование е основата за високо качество на живота. То се осигурява от високи образователни и научни стандарти на обучаващите институции. Колежът е с добри стандарти.

 

Очевидно е, че професионалното обучение след средно образование води не само до преки икономически ползи. Спестеното календарно време дава възможност да заемете социална позиция в решаване на жилищни и семейни въпроси, напредък в професионалната и бизнес кариера.

 

Това е съвременният модел за ефективна реализация при възможно най-малък разход на метериални и времеви ресурси в етапа на придобиване на професия по призвание.

 

Всички желаещи да се обучават в Колеж Източен европейски образователен център, Пловдив могат да кандидатстват след завършено средно образование, приемът се осъществява по документи.

 

При записването си в учебното заведение е необходимо бъдещите колежани да представят:

 

  • Диплома за завършено средно образование

 

  • Лична карта

 

  • 4 бр. снимки

 

Контакти

Частен професионален колеж Източен европейски образователен център

Град Пловдив, Община Пловдив-град, бул. Пазаджишко шосе
Телефон: 032966840
GSM: 0878160160, 0878170160, 0878150150
Факс: 032966840
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Пловдив-град

ЧАСТНА ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ С ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ СТОЯНСТРОЙ

ЧАСТНА ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ С ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ СТОЯНСТРОЙ , Пловдив

ЧАСТНА ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ ЧУЖДОЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ СТОЯНСТРОЙ - Пловдив е разкрита на основание чл.11 от Закона за народната просвета и чл.14 от Правилника за прилагане на този закон със Заповед № РД