Регистър на училищата

ЧАСТНО СОУ ДЕЛФИНИТЕ, Село Старозагорски бани

Галерия

ЧАСТНО СОУ ДЕЛФИНИТЕ
ЧАСТНО СОУ ДЕЛФИНИТЕ
ЧАСТНО СОУ ДЕЛФИНИТЕ
ЧАСТНО СОУ ДЕЛФИНИТЕ
ЧАСТНО СОУ ДЕЛФИНИТЕ
ЧАСТНО СОУ ДЕЛФИНИТЕ
ЧАСТНО СОУ ДЕЛФИНИТЕ
ЧАСТНО СОУ ДЕЛФИНИТЕ
ЧАСТНО СОУ ДЕЛФИНИТЕ
ЧАСТНО СОУ ДЕЛФИНИТЕ
ЧАСТНО СОУ ДЕЛФИНИТЕ
ЧАСТНО СОУ ДЕЛФИНИТЕ
ЧАСТНО СОУ ДЕЛФИНИТЕ
ЧАСТНО СОУ ДЕЛФИНИТЕ

ЧАСТНО СОУ ДЕЛФИНИТЕ
Информация

ЧАСТНО СОУ ДЕЛФИНИТЕ

Частно училище Делфините е образователен комплекс, собственост на Людяни СОУ ООД Стара Загора.

 

Учебното заведение е събрало в себе си мечтите на много родители, то е всичко онова, най - доброто, което те искат за своите децата - нова, слънчева и просторна сграда, приветливи класни стаи, добре обзаведени кабинети, чиста и слънчева столова.

 

Частно училище Делфините се роди  като Феникс от руините на бившето училище на територията на Старозагорски Минерални бани. Извършената реконструкция и модернизация на сградата го превърна в съвременно, функционално и модерно училище от нов тип - отговарящо на съвременните стандарти за обучение на ученици на възраст от предучилищен клас до дванадесети клас.

 

Учебното заведение се намира в най - здравословната зона на региона - Старозагорските минерални бани с чист полупланински  въздух, минерални води и смесени гори.

 

Частно училище Делфините разполага с голям училищен двор, спортни съоръжения, детски площадки и предлага чудесен изглед към полите на Средна гора.

 

Делфините е самостоятелен училищен комплекс извън града в екологично чист район. Учебното заведение се намира в затворен охраняем комплекс, разположен на тринадесет декара двор, осигуряващ здравословни и безопасни игри на учениците.

 

Училището разполага със собствена библиотека с богат библиотечен фонд, включващ над 2000 броя произведения на класици и съвременни писатели.

 

Модереният физкултурен салон има обособена фитнес зала със софтуер и телевизори, стена за балет с огледала и стънки, шведски стени, тенис  на маса, спортно игрище на открито и други спортни съоражение.

 

Залата за астрономически наблюдения разполага с два професионални телескопа за снимки на луната, слънцето и звездите. За удобство на ученици училището е подсигурило  превоз от и до домовете им.

Контакти

ЧАСТНО СОУ ДЕЛФИНИТЕ

Село Старозагорски бани, Община Стара Загора, Старозагорски минерални бани
Телефон: 0878998811
GSM: 0878975976
Факс: 042298503
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Стара Загора

Основно училище Георги Райчев

Основно училище Георги Райчев, Стара Загора

Основно училище Георги Райчев, Стара Загора е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото, непознатото, неизв

Професионална гимназия по механотехника и транспорт Никола Йонков Вапцаров

Професионална гимназия по механотехника и транспорт Никола Йонков Вапцаров, Стара Загора

Професионална гимназия по механотехника и транспорт Никола Йонков Вапцаров е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пъ

Основно училище Христо Ботев

Основно училище Христо Ботев, Загоре

Основно училище Христо Ботев, Загоре е учебно заведение с богата история, извор на знание, средище на духовна изява, огнище на национални традиции. Учебното дело в селото води началото си от

Национална професионална гимназия по ветеринарна медицина Иван Павлов

Национална професионална гимназия по ветеринарна медицина Иван Павлов, Стара Загора

Национална професионална гимназия по ветеринарна медицина Иван Павлов е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към

ОУ ИВАН МИРЧЕВ

ОУ ИВАН МИРЧЕВ, Дълбока

Китното селце Дълбоки е разположено в Югоизточния регион на България, Община Стара Загора, Област Стара Загора. В село Дълбоки се намира Основното училище Иван Мирчев, което е с курс на обучение от пъ