Регистър на училищата

ЧАСТНО СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА, Град София

ателие по поп музика и театър

ателие по поп музика и театър, ателие по скулптура и квилинг, ателие по телевизионна журналистика, възпитава и изгражда високообразовани личности, ежегоден календар на еспа, еспа софия, еспа училище на радостта, индивидуални учебни програми в град софия, най доброто и качествено образование, обособени математически паралелки в еспа, разнообразие от извънкласни занимания, разнообразие от музикални занимания, разнообразие от спортни и музикални занимания, разнообразие от театрални занимания, софия, училище еспа софия, училищния вестник еспар, частно езиково училище еспа, частно езиково училище софия, частно средно езиково училище софия, частно училище еспа, частно училище софия, частното средно езиково училище еспа, чсеу еспа софия, чуждоезиково обучение в еспа

Галерия

ЧАСТНО СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА
ЧАСТНО СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА
ЧАСТНО СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА
ЧАСТНО СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА
ЧАСТНО СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА
ЧАСТНО СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА
ЧАСТНО СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА
ЧАСТНО СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА
ЧАСТНО СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА
ЧАСТНО СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА
ЧАСТНО СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА
ЧАСТНО СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА

ЧАСТНО СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА
Информация

 

 

 

ЧАСТНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА отваря врати, за да посрещне своите първи възпитаници през 1992 г. в град София, ул. Градина 23.

 

В образователния комплекс, се помещават детска ясла за деца от една до три години, детска градина за деца от три до пет години, подготвителен клас за деца на пет и шест години, начално училище за деца от седем до единадесет години и основно училище за деца от единадесет до четиринадесет години.

 

В ЧАСТНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА се обучават повече от 220 малки възпитаници, получаващи качествено образование и дипломи, даващи им достъп до най-престижните учебни заведения не само в България, но и в целия свят.

 

Вече двадесет и пет години ЕСПА обучава, възпитава и изгражда високообразовани и толерантни личности.

 

Репутацията на учебното заведение се гради не само върху неговите солидни традиции и славата на завършили образованието си в него, а и на новаторския му дух.

 

ЧАСТНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА е единственото учебно заведение в България, което изработва индивидуална учебна програма за всеки свой възпитаник, помагайки му да реализира собствения си потенциал, да развие своите дарби, обграждайки го с индивидуално внимание и подкрепа.


Чуждоезиковото обучение, създава естествена езикова среда, в която малките възпитаници, още от детската градина започват изучаване на два чужди езика.

 

В ЕСПА е постигната уникална организация на работа, която не позволява децата да се претоварват умствено. Учебната програма и дневният режим на всеки клас са съобразени с възрастта на децата, техните естествени нужди и възможности.

 

ЧАСТНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА предоставя на възпитаниците си разнообразие от спортни, музикални, театрални и други извънкласни занимания, помагащи им да развият интересите си и да се научат да работят в екип.

 


ЕСПА обучава и възпитава децата, те придобиват културни навици, научават се на социално поведение, чувстват се сигурни и много щастливи, наричайки училището си “ Училище на радостта ” !

 

 

Контакти

ЧАСТНО СРЕДНО ЕЗИКОВО УЧИЛИЩЕ ЕСПА

Град София, Община Столична, ул. Градина 23
Телефон: 029743027
GSM: 0899161734, 0894663790, 0899900718
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Столична

ВИСША МЕЖДУНАРОДНА ШКОЛА - ТЕХНИЧЕСКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО

ВИСША МЕЖДУНАРОДНА ШКОЛА - ТЕХНИЧЕСКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО, София

Висшата международна школа - Техническо законодателство и управление на качеството е изградена през 1997 година чрез споразумение за съвместна дейност между Технически университет - София и TÜV A

51 СОУ ЕЛИСАВЕТА БАГРЯНА

51 СОУ ЕЛИСАВЕТА БАГРЯНА, София

51 СОУ Елисвета Багряна предлага:- Добре оборудвани кабинети и ателиета- 4 компютърни зали с достъп до Интернет- Видеозала- Богата библиотека- Висококвалифицирани преподаватели- Чуждоезиково об

Професионална гимназия по аудио-, видео- и телекомуникация А. С. Попов

Професионална гимназия по аудио-, видео- и телекомуникация А. С. Попов, София

Професионална гимназия по аудио-, видео- и телекомуникация А. С. Попов е една от най - реномираните професионални гимназии. Училище с богата история, която през годините претърпява редица промени, за

Професионална гимназия по транспорт Макгахан

Професионална гимназия по транспорт Макгахан, София

Професионална гимназия по транспорт ”Макгахан” е създадена през 1968 година като звено за задоволяване на нуждите от автомонтьори, автокаросеристи и водачи на МПС в столичната транспортна