Регистър на училищата

ШКОЛА СОФРОНИЙ, Град София

курсове български език

курсове български език, курсове зрелостници, курсове математика, организирани курсове за 6 и 7 клас, организирани курсове за кандидат студенти, организирани курсове за приемни изпити във вуз, организирани курсове по български език софия, организирани курсове по литература софия, организирани курсове по математика софия, подготвителни курсове за зрелостници софия, подготовка 6 клас, подготовка 7 клас, подготовка бел, подготовка за матура, подготовка зрелостници, подготовка математика, пълен курс на обучение в школа софроний, софия, школа софроний, школа софроний софия

Галерия

ШКОЛА СОФРОНИЙ
ШКОЛА СОФРОНИЙ
ШКОЛА СОФРОНИЙ
ШКОЛА СОФРОНИЙ
ШКОЛА СОФРОНИЙ
ШКОЛА СОФРОНИЙ
ШКОЛА СОФРОНИЙ
ШКОЛА СОФРОНИЙ
ШКОЛА СОФРОНИЙ
ШКОЛА СОФРОНИЙ
ШКОЛА СОФРОНИЙ
ШКОЛА СОФРОНИЙ
ШКОЛА СОФРОНИЙ
ШКОЛА СОФРОНИЙ
ШКОЛА СОФРОНИЙ

ШКОЛА СОФРОНИЙ
Информация

Информация

Школа Софроний

 

 

Школа "Софроний" организира курсове по Български език и литература и по Математика за основна и допълнителна подготовка на ученици от 7. и 6. клас за Национално външно оценяване след 7. клас (конкурсен изпит за прием в профилирани гимназии). Освен това Школата подготвя и кандидат-студенти и ученици от 11. и 12. клас за приемни изпити във ВУЗ.


Учебните програми на всички курсове са съобразени с изискванията на съответните изпити. Занятията в Школата се извършват в групи до 12 ученици. Учебни дни като правило са събота и неделя, като понякога се учи и в други дни. Школата провежда пълен курс на обучение, съобразен с образователните стандарти и изисквания.


Учебният материал в 7. клас се поднася в задълбочен, сериозен, но напълно достъпен вид. Курсистите ползват учебни помагала, разработени в Школата и проверени в обучението.

 

Курсистите в Школата възприемат учебната информация с увлечение, заниманията са интересни и пълноценни, изпълнени с динамика и активност. Знанията и свързаните с тях умения се усвояват максимално още в учебния час. Всяко занятие включва и самостоятелна работа под ръководството на преподавател. Установените пропуски в знанията на всеки ученик се отстраняват и попълват, а основната част от учебното време се отделя за развитие на необходимите практическите умения.


Много отговорно се работи с ученици, които срещат затруднения или изостават поради пропуски в знанията. За тях се организират допълнителни индивидуални консултации. На всяко занятие се осъществява последователност в надграждането на знанията, работи се върху усъвършенстване, задълбочаване и затвърждаване на преподадения материал.


За да се поставят в конкурентна обстановка, на курсистите от 7. клас се предлагат и задания, за които е необходимо задълбочено мислене и известна изобретателност при прилагане на придобитите знания и умения. Специално предвидените няколко тренировъчни („пробни”) изпита проверяват знанията и уменията в обстановка, близка до реалната. По този начин учениците получават нужната увереност и избягват възможните изненади на изпита.


В Школа "Софроний" се организират и курсове по български език и по математика за кандидат-студенти и ученици от 11. и 12. клас. Учебните програми на всички кандидатстудентски курсове са съобразени с изискванията на съответните приемни изпити.

 

ЗАНЯТИЯ

 

Занятията в Школа "Софроний" се провеждат на адрес:

 

гр. София, ул. Стара планина 13,ПГМЕ „Н. Й. Вапцаров” 

 

 

Контакти

ШКОЛА СОФРОНИЙ

Град София, Община Столична, ул. Париж 11,ет. 2, офис 4 (вход от безистена)
Телефон: 029872428
GSM: 0878630818, 0888630817
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Столична

ЧАСТНО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ С ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК МЕРИДИАН 22

ЧАСТНО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ С ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК МЕРИДИАН 22, София

Частно основно училище Меридиан 22 е лицензирано през 1993 година. Учениците, посещаващи училището повишават нивото на владеене на изучавания език през лятото, когато се организират посещения в