Регистър на училищата

Школа Софроний, Град София - Подготовка зрелостни изпити

курсове български език

курсове български език, курсове зрелостници, курсове математика, организирани курсове за 6 и 7 клас, организирани курсове за кандидат студенти, организирани курсове за приемни изпити във вуз, организирани курсове по български език софия, организирани курсове по литература софия, организирани курсове по математика софия, подготвителни курсове за зрелостници софия, подготовка 6 клас, подготовка 7 клас, подготовка бел, подготовка за матура, подготовка зрелостници, подготовка математика, пълен курс на обучение в школа софроний, софия, школа софроний, школа софроний софия

Школа Софроний
Подготовка зрелостни изпити

 

 

ПОДГОТОВКА ЗА ЗРЕЛОСТЕН ИЗПИТ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА

 

Пълният курс по български език и литература е с обща продължителност 180 учебни часа. Занятията целят отлична успеваемост на зрелостния изпит, тъй като оценката от него е балообразуваща в много висши учебни заведения както в България, така и в чужбина. Изучаваният материал следва учебната програма на МОН за зрелостния изпит.

 

В този курс изцяло се преговарят учебният материал и литературните произведения на изучаваните автори. Работи се върху създаване на самостоятелен интерпретативен и есеистичен текст. Упражняват се тестове и се провеждат 3 пробни изпита. Вътрешните тренировъчни изпити и тестовете се провеждат според Държавните образователни изисквания и са съобразени с формата на зрелостния изпит.

 

 

Kурс по български език и литература за държавен зрелостен изпит 2016 – 2017 учебна година

 

Подготовката на всеки завършващ гимназист е сериозна отговорност. Занятията по български език и литература трябва да започнат рано, (тъй като обемът на материала не е малък), да продължат през цялата година и отношението към тази подготовка да бъде много внимателно.

 

Пълният курс по български език и литература е с обща продължителност 180 учебни часа. Занятията целят отлична успеваемост на зрелостния изпит, тъй като оценката от него е балообразуваща в много висши учебни заведения както в България, така и в чужбина. Изучаваният материал следва учебната програма на МОН за зрелостния изпит.

 

 

Курс по математика за зрелостен изпит и кандидатстване във ВУЗ 2016 – 2017 учебна година

 

Пълният курс по математика е с обща продължителност 140 учебни часа. Занятията целят отлична успеваемост както в училище (тъй като оценката е балообразуваща), така и на изпитите. Изучаваният материал следва учебната програма за профилирана подготовка в 12. клас, а упражненията и самостоятелните работи са насочени към годишния изпит.

 

Обучението се извършва в групи от 10 до 12 ученици. Предлага се и индивидуална подготовка по математика за конкурсните изпити. Тази подготовка се извършва с преподаватели и учебни материали на Школата в удобно за курсистите време от понеделник до петък.

 

Курсът по математика е в 35 занятия през годината по 4 учебни часа дневно, които се провеждат в неделя. Общият годишен хорариум е 140 часа. В подготовката са включени най-малко 3 пробни (тренировъчни) изпита през месеците януари ‒ април.

 

Занятията са в неделя или в други неучебни дни от 10.30 до 14.00 ч. по 4 учебни часа.

 

Откриването на учебната година е на 18.09.2016 г. (неделя) в 10.00 ч. Занятията се провеждат в сградата на ПГМЕ „Н. Вапцаров”, ул. „Стара планина“ 13 (виж на картата по-долу).

 

Такса за обучение и отстъпки

 

Цената на един учебен час е 5 лв.

 

Не се заплащат допълнително учебниците и другите помагала, които учениците получават като бонус, а така също и пробните тренировъчни изпити.

 

Общата цена на целогодишната подготовка е 700 лв. Заплаща се на две вноски по 350 лв в началото на всеки учебен срок.

 

При заплащане на цялата такса в началото на учебната година се ползва 5 % отстъпка. При записване на двама близнаци вторият заплаща само 50 % от таксата. При записване на двата курса по български език и литература и по математика също се прави 5 % отстъпка.

 

За допълнителна и текуща информация: тел.: +02 987 24 28; 0878 63 08 18
0888 63 08 17

 

Записвания на нови курсисти: ул. "Париж" № 11, ет. 2, офис 4 (вход от безистена).
(работно време: 8.30 – 17.00 ч.)

 

 

Контакти

Школа Софроний 

Град София, Община Столична, ул. Стара планина 13, ПГМЕ Н. Й. Вапцаров
Телефон: 029872428
GSM: 0878630818, 0888630817
Интернет сайт: sofrony.com

Галерия

Школа Софроний
Школа Софроний
Школа Софроний
Школа Софроний
Школа Софроний
Школа Софроний
Школа Софроний
Школа Софроний
Школа Софроний
Школа Софроний
Школа Софроний
Школа Софроний
Школа Софроний
Школа Софроний
Школа Софроний

Още Училища в Община Столична

148 Основно училище Проф. д-р Любомир Милетич

148 Основно училище Проф. д-р Любомир Милетич, София

148 Основно училище Проф. д-р Любомир Милетич, София е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото, непознато

71 Средно училище Пейо Яворов

71 Средно училище Пейо Яворов, Казичене

71 Средно училище Пейо Яворов, Казичене е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото, непознатото, неизвестн

Частно средно училище Петко Рачов Славейков

Частно средно училище Петко Рачов Славейков, София

ПРИЕМ В 8-МИ, 9-ТИ И 11-ТИ КЛАС ЗА УЧЕБНАТА 2024 - 2025 Г. В ЧСУ Петко Р. Славейков езиковата гимназия с английски и френски език се приемат ученици, като дава възможност за получаване освен

Частно основно училище Изгрев ЕООД

Частно основно училище Изгрев ЕООД, София

Частно основно училище „Изгрев“ е открито през 2015 г., изпълнява всички държавни образователни стандарти на МОН, като следва принципите за природосъобразен и здравословен начин на живот.

6-то основно училище Граф Игнатиев

6-то основно училище Граф Игнатиев, София

6-то основно училище Граф Игнатиев, гр. София осигурява на своите възпитаници обучение според държавните образователни изисквания и стандартите на Европейския съюз в духа на демократичните ценности.

Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия Христо Ботев

Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия Христо Ботев, София

Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия Христо Ботев е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи п

Център за подкрепа за личностно развитие - Спортна школа София

Център за подкрепа за личностно развитие - Спортна школа София, София

Център за подкрепа за личностно развитие - Спортна школа София е извъучилищно обслужващо звено в системата на народната просвета, за организиран отдих и спорт. Школата съществува от 20

202 Основно училище Христо Ботев

202 Основно училище Христо Ботев, Долни пасарел

202 Основно училище Христо Ботев, Долни Пасарел е учебно заведение със 147-годишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото, непознатото