Регистър на училищата

146 Основно училище Св. Патриарх Евтимий, Село Волуяк

146 основно училище волуяк

146 основно училище волуяк, 146 основно училище патриарх евтимий, 146 оу волуяк, 146 оу патриарх евтимий, 146 оу патриарх евтимий волуяк, авторитетно учебно заведение волуяк, висококвалифицирани педагози волуяк, извор на знание волуяк, качествено обучение волуяк, основно училище волуяк, педагози с богат опит волуяк, предпочитано основно училище волуяк, предпочитано учебно заведение волуяк, учебно заведение волуяк, училище във волуяк, училище с добра материална база волуяк, училище с добра подготовка волуяк, училище със запазени традиции волуяк

Галерия

146 Основно училище Св. Патриарх Евтимий
146 Основно училище Св. Патриарх Евтимий

146 Основно училище Св. Патриарх Евтимий
Информация

146 Основно училище Св. Патриарх Евтимий

146 Основно училище Св. Патриарх Евтимий, Волуяк

146 ОУ Св. Патриарх Евтимий, Волуяк е учебно заведение с богата история, която през годините претърпява редица промени, за да достигне до днешния си статут.

 

Основите на училищното обучение в селото са поставени в далечното минало с изучаване на четмо и писмо от децата.

 

Води своето начало от далечната 1964 година, за да посрещне своите първи възпитаници. В над половин вековната си история, учебното заведение значително е променило своя облик, но е запазило добрите традиции. Приемственост има и в работата на учителския колектив, който се стреми да съчетава опита на предишните преподаватели с новостите в образователната сфера.

 

146 ОУ Св. Патриарх Евтимий е училище с общинско финансиране. В учебното заведение се обучават деца от 1-ви до 8-ми клас, рапределени в девет паралелки. Учебните занятия се провеждат едносменно - целодневно.

 

Материално - техническата база е съвременна, с напълно оборудвани кабинет по различните предмети, непрекъснато се подобрява и осъвременява, важно и водещо за по-добро и качествено обучение на децата.

 

Методиката на обучение, която се прилага в учебното заведение, е съвременна и приспособена към традиционните методи и способи на обучение. Като от първостепенна важност е тясната връзка с природата, ученето от живия живот. По този начин учебната дейност и занимания са ползотворни и интересни за децата. Учениците усвоят както теоретични, така и практически умения и знания.

 

У учениците се възпитава любов към четенето и езиците, възможност за усвояване на граматичните правилата в езика, възможности за писмени и устни изяви.

 

Екип от висококвалифицирани преподаватели и педагози с богат опит, полагат грижи за своите малки възпитаници, обграждайки ги с много любов, за да изградят и развият тяхната личност.

 

Тяхната мисия и цел е да предадат своите знания на учениците по най-достъпния за тях начин. Педагозите се стремят да предадат възможно най-много учебен материал на децата, за да поставят една успешна основа за тяхното по-нататъшно образование.

 

Безспорият авторитет на 146 ОУ Св. Патриарх Евтимий, Волуяк се дължи на качеството на учебно-възпитателната работа и на постигнатите високи резултати.

146 ОУ Св. Патриарх Евтимий, Волуяк предлага:

 

  • Целодневно обучение на подготвителна група за деца на 5 до 6 годишна възраст;

 

  • Целодневно обучение за деца от 1 до 4 клас;

 

  • Ранно чуждоезиково обучение по Английски език;

 

  • Задължителноизбираема подготовка по Информационни технологии;

 

  • Безплатни закуски за учениците от подготвителна група до 4 клас;

 

  • Училището разполага с ученически стол, за кетерингово изхранване на учениците;

 

  • Свободноизбираема подготовка по музика;

 

  • Извънкласни форми на обучение по футбол, таекуондо, волейбол, модерен балет, народни танци, изобразително изкуство,туризъм и автентичен фолклор.

 

Към училището има легитимно действащо училищно настоятелство Мичо Даскала, което подсигурява средства за обновяване и модернизиране на училищната база.

 

Училищният екип се стреми да превърне 146 ОУ Патриарх Евтимий желана територия за всяко дете!

 

Контакти

146 Основно училище Св. Патриарх Евтимий

Село Волуяк, Община Столична, ул. Зорница 63
Телефон: 029989040, 029984159
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Столична

ЧАСТНО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ С ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК МЕРИДИАН 22

ЧАСТНО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ С ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК МЕРИДИАН 22, София

Частно основно училище Меридиан 22 е лицензирано през 1993 година. Учениците, посещаващи училището повишават нивото на владеене на изучавания език през лятото, когато се организират посещения в