Регистър на училищата

Средно училище Неофит Бозвели, Град Варна

авторитено учебно заведение варна

авторитено учебно заведение варна, добро образование варна, извор на знание варна, качествено и достъпно обучение варна, качествено обучение варна, квалифицирани педагози варна, огнище на национални традиции варна, отлична учебна подготовка варна, отлични преподаватели варна, преподаватели с богат опит варна, средище на духовност варна, средище на наука и знание варна, средно училище варна, средно училище неофит бозвели варна, су неофит бозвели варна, су неофит бозвели град варна, толерантно общуване варна, учебно заведение град варна, училище неофит бозвели варна, училище с богата история варна, училище с традиции варна

Средно училище Неофит Бозвели
Информация

Средно училище Неофит Бозвели

 

Средно училище Неофит Бозвели, гр. Варна осигурява на своите възпитаници обучение според държавните образователни изисквания и стандартите на Европейския съюз в духа на демократичните ценности.

 

Тържествено отваря врати през 1981 год., за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, утвърдило се като средище на висока култура, творчество и образованост.

 

Учебно заведение, предлага и осигурява отлични условия за работа на учители и ученици. Гордее с високите си постижения като учебна институция.

 

През учебната 1993 / 1994 год. училището е преобразувано от ОУ в СОУ Неофит Бозвели. Организирани са пленери с паралелки по изобразително изкуство.

 

В периода 2006 /2007 год. са разкрити професионални паралелки по Полиграфия и Компютърна графика.

 

През 2009 год. СОУ Неофит Бозвели и гимназия Николай Лилиев се сливат.

 

През всички години до днес СУ Неофит Бозвели е запазило добрите традиции на своите предшественици и създава условия, с които тези традиции да съществуват и в бъдеще. Приемственост има и в работата на учителския колектив, който се стреми да съчетава опита на предишните преподаватели с новостите в образователната сфера.


Методиката на обучение, която се прилага в учебното заведение, е съвременна и приспособена към традиционните методи и способи на обучение, свързани с развитието на образователния и творчески процес.


Прилагането на иновационни методи адаптира обучението, съобразявайки го с бързо променящите се условия на икономическия пазар и нуждата от качествени специалисти.


Учебното заведение се слави с големия професионализъм на преподавателите и тяхната всеотдайност към възпитаниците си, обграждайки ги с внимание, давайки им знания.


Преподавателският екип е на много високо ниво, възпитава у възпитаниците си човешки ценности, необходими за пълноценната им реализация в живота.


Училището участва в разработване и прилагане на учебни планове и програми за различни форми на обучение и в международни проекти по програми на Европейския съюз.


Безспорият авторитет на СУ Неофит Бозвели се дължи на качеството на учебно-възпитателната работа и на постигнатите високи резултати.


Директор на учебното заведение е г-жа Даниела Игнатова.

 

Контакти

Средно училище Неофит Бозвели

Град Варна, Община Варна, жк. Младост, ул. Любчо Патронов 3
Телефон: 052751052
Интернет сайт: neofit-bozveli.bg

Галерия

Средно училище Неофит Бозвели
Средно училище Неофит Бозвели
Средно училище Неофит Бозвели
Средно училище Неофит Бозвели
Средно училище Неофит Бозвели
Средно училище Неофит Бозвели

Още Училища в Град Варна

Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия Васил Левски

Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия Васил Левски, Варна

Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия Васил Левски, Варна е едно от най - реномираните професионални учебни заведения в страната. Училище с богата история, която пр

Основно училище Константин Арабаджиев

Основно училище Константин Арабаджиев, Варна

Основно училище Константин Арабаджиев, Варна е с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото, непознатото, неизвестното, пътя къ