Регистър на училищата

ЕЗИКОВА ШКОЛА ПРЕСТИЖ, Град София

ЕЗИКОВА ШКОЛА ПРЕСТИЖ
Информация

ЕЗИКОВА ШКОЛА ПРЕСТИЖ

Езикова школа Престиж е открит през 1996 година със седалище град София.

 

Разполага с двадесет и четири учебни и четири компютърни зали и над 5000 курсиста, където се предлага чуждоезикова, компютърна и Интернет подготовка на ученици и възрастни.

 

Езикова школа Престиж се среми да предложи гъвкави възможности за обучение с най - високо качество.

 

Школата предлага обучение по английски и немски език - всички нива на подготовка, диференцирано по възрасти - за деца в предучилищна възраст, ученици, възрастни и компютърни курсове.


През 1999 година беше изграден пръвият в България мултимедиен център, с подкрепата на Българо - америаканския инвестиционен фонд, посредством който Престиж предлага подготовка, съответстваща на водещите тенденции в световната образователна практика.

 

Престиж - Нова генерация е уникалният модел за чуждоезикова, компютърна и Интернет-подготовка на деца и ученици - атрактивна и резултатна нова система на обучение.

 

Езиковата школа се отличава с водещи позиции в модернизацията на чуждоезиковото обучение. Екипът успешно реализира редица иновативни проекти, най - новият от които е Мултимедиен клас. За постиженията си във въвеждането и използването на ICT - базираните учебни средства, школата е отличена с авторитетен атестат - Европейски езиков знак за иновации, а натрупания, богат опит е оценен като пример за модерно европейско образование.

 

Школа Престиж предлага специфичен подход и към езиковата подготовка за целите на бизнес комуникацията. Това е бизнес профилът по английски език - ново, ефективно решение за овладяване на езика на съвременния делови свят. И още едно уникално предложение за тези с по - натоварено ежедневие е вариантът BLENDED курс с по - малко присъствени учебни часове и специално разработени електронни учебни ресурси. Бизнес профилът е особено подходящ и търсен за фирмено обучение.

 

Във предлаганите курсове школата работи с най - новите съвременно разработени учебни системи, както и с богат фонд електронни ресурси и допълнителни материали.

 

Езикова школа Престиж печели и двете най - авторитетни атестации в своята област - Знак за качество по европейските стандарти, гарантиращ дейност в пълно съответствие със стандартите за качество в обучението и управлението и Европейски езиков знак за иновативен принос в модернизацията на чуждоезиковото обучение. Единственият учебен център в България, отличен и с двата знака.


С акредитацията си по европейските стандарти езикова школа Престиж спечели още едно изключително предимство за своите курсисти - правото да издава и документи, легитимни за страните от европейския континент - Европейски езиков паспорт и Европейско езиково портфолио.


За седемнадесет години Престиж извървя пътя от малка езикова школа до модерен и авторитетен учебен комплекс, без аналог в сферата на частните образователни услуги - наречен - българското изключение.

 

Контакти

ЕЗИКОВА ШКОЛА ПРЕСТИЖ

Град София, Община Столична, бул. Княз Ал. Дондуков 57, вх. Г, партер
Телефон: 029881659, 029884847, 029877164
GSM: 0898616513
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Столична

ЧАСТНО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ С ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК МЕРИДИАН 22

ЧАСТНО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ С ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК МЕРИДИАН 22, София

Частно основно училище Меридиан 22 е лицензирано през 1993 година. Учениците, посещаващи училището повишават нивото на владеене на изучавания език през лятото, когато се организират посещения в