Регистър на училищата

ЕЗИКОВА ШКОЛА ПРЕСТИЖ, Град София

ЕЗИКОВА ШКОЛА ПРЕСТИЖ
Информация

ЕЗИКОВА ШКОЛА ПРЕСТИЖ

Езикова школа Престиж е открит през 1996 година със седалище град София.

 

Разполага с двадесет и четири учебни и четири компютърни зали и над 5000 курсиста, където се предлага чуждоезикова, компютърна и Интернет подготовка на ученици и възрастни.

 

Езикова школа Престиж се среми да предложи гъвкави възможности за обучение с най - високо качество.

 

Школата предлага обучение по английски и немски език - всички нива на подготовка, диференцирано по възрасти - за деца в предучилищна възраст, ученици, възрастни и компютърни курсове.


През 1999 година беше изграден пръвият в България мултимедиен център, с подкрепата на Българо - америаканския инвестиционен фонд, посредством който Престиж предлага подготовка, съответстваща на водещите тенденции в световната образователна практика.

 

Престиж - Нова генерация е уникалният модел за чуждоезикова, компютърна и Интернет-подготовка на деца и ученици - атрактивна и резултатна нова система на обучение.

 

Езиковата школа се отличава с водещи позиции в модернизацията на чуждоезиковото обучение. Екипът успешно реализира редица иновативни проекти, най - новият от които е Мултимедиен клас. За постиженията си във въвеждането и използването на ICT - базираните учебни средства, школата е отличена с авторитетен атестат - Европейски езиков знак за иновации, а натрупания, богат опит е оценен като пример за модерно европейско образование.

 

Школа Престиж предлага специфичен подход и към езиковата подготовка за целите на бизнес комуникацията. Това е бизнес профилът по английски език - ново, ефективно решение за овладяване на езика на съвременния делови свят. И още едно уникално предложение за тези с по - натоварено ежедневие е вариантът BLENDED курс с по - малко присъствени учебни часове и специално разработени електронни учебни ресурси. Бизнес профилът е особено подходящ и търсен за фирмено обучение.

 

Във предлаганите курсове школата работи с най - новите съвременно разработени учебни системи, както и с богат фонд електронни ресурси и допълнителни материали.

 

Езикова школа Престиж печели и двете най - авторитетни атестации в своята област - Знак за качество по европейските стандарти, гарантиращ дейност в пълно съответствие със стандартите за качество в обучението и управлението и Европейски езиков знак за иновативен принос в модернизацията на чуждоезиковото обучение. Единственият учебен център в България, отличен и с двата знака.


С акредитацията си по европейските стандарти езикова школа Престиж спечели още едно изключително предимство за своите курсисти - правото да издава и документи, легитимни за страните от европейския континент - Европейски езиков паспорт и Европейско езиково портфолио.


За седемнадесет години Престиж извървя пътя от малка езикова школа до модерен и авторитетен учебен комплекс, без аналог в сферата на частните образователни услуги - наречен - българското изключение.

 

Контакти

Частна английска езикова гимназия

Град София, Община Столична, бул. Княз Ал. Дондуков 57, вх. Г, партер
Телефон: 029881659, 029884847, 029877164
GSM: 0898616513
Интернет сайт: www.prestige.bg

Галерия

Още Училища в Община Столична

202 Основно училище Христо Ботев

202 Основно училище Христо Ботев, Долни пасарел

202 Основно училище Христо Ботев, Долни Пасарел е учебно заведение с 145 годишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото, непознатото,

Частно средно училище Петко Рачов Славейков

Частно средно училище Петко Рачов Славейков, София

ПРИЕМ 8-МИ И 10-ТИ КЛАС ЗА УЧЕБНАТА 2022/2023 Г. В ЧСУ Петко Р. Славейков езиковата гимназия с английски и френски език се приемат ученици, като дава възможност за получаване освен на бъ

64 Основно училище Цар Симеон Велики

64 Основно училище Цар Симеон Велики, София

64 Основно училище Цар Симеон Велики, град София е учебно заведение с богата история, изпълнена със събития, допринесли за сегашния вид и авторитет на учебното заведение. Отворило врати през

Британско училище в София

Британско училище в София, София

Британско училище в София - Училище на бъдещето! Британско училище в София е единственото училище в България със статут „британско училище извън пределите на Обединеното кралство“ ил

71 Средно училище Пейо Яворов

71 Средно училище Пейо Яворов, Казичене

71 Средно училище Пейо Яворов, Казичене е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото, непознатото, неизвестн

27 Средно училище Акад. Георги Караславов

27 Средно училище Акад. Георги Караславов, София

27 СУ Акад. Георги Караславов, София е учебно заведение с дългогодишна история, утвърдило се като средище на висока култура, творчество и образованост. Отваря врати през 1978 год. в Столичния кв

17 Средно училище Дамян Груев

17 Средно училище Дамян Груев, София

17 Средно училище Дамян Груев, София е учебно заведение, осигуряващо на своите възпитаници обучение според държавните образователни изисквания и стандартите на Европейския съюз в духа на демократичнит

Частно основно училище Изгрев ЕООД

Частно основно училище Изгрев ЕООД, София

Частно основно училище „Изгрев“ е открито през 2015 г., изпълнява всички държавни образователни стандарти на МОН, като следва принципите за природосъобразен и здравословен начин на живот.