Регистър на училищата

ЕЗИКОВА ШКОЛА ПРЕСТИЖ, Град София

ЕЗИКОВА ШКОЛА ПРЕСТИЖ
Информация

ЕЗИКОВА ШКОЛА ПРЕСТИЖ

Езикова школа Престиж е открит през 1996 година със седалище град София.

 

Разполага с двадесет и четири учебни и четири компютърни зали и над 5000 курсиста, където се предлага чуждоезикова, компютърна и Интернет подготовка на ученици и възрастни.

 

Езикова школа Престиж се среми да предложи гъвкави възможности за обучение с най - високо качество.

 

Школата предлага обучение по английски и немски език - всички нива на подготовка, диференцирано по възрасти - за деца в предучилищна възраст, ученици, възрастни и компютърни курсове.


През 1999 година беше изграден пръвият в България мултимедиен център, с подкрепата на Българо - америаканския инвестиционен фонд, посредством който Престиж предлага подготовка, съответстваща на водещите тенденции в световната образователна практика.

 

Престиж - Нова генерация е уникалният модел за чуждоезикова, компютърна и Интернет-подготовка на деца и ученици - атрактивна и резултатна нова система на обучение.

 

Езиковата школа се отличава с водещи позиции в модернизацията на чуждоезиковото обучение. Екипът успешно реализира редица иновативни проекти, най - новият от които е Мултимедиен клас. За постиженията си във въвеждането и използването на ICT - базираните учебни средства, школата е отличена с авторитетен атестат - Европейски езиков знак за иновации, а натрупания, богат опит е оценен като пример за модерно европейско образование.

 

Школа Престиж предлага специфичен подход и към езиковата подготовка за целите на бизнес комуникацията. Това е бизнес профилът по английски език - ново, ефективно решение за овладяване на езика на съвременния делови свят. И още едно уникално предложение за тези с по - натоварено ежедневие е вариантът BLENDED курс с по - малко присъствени учебни часове и специално разработени електронни учебни ресурси. Бизнес профилът е особено подходящ и търсен за фирмено обучение.

 

Във предлаганите курсове школата работи с най - новите съвременно разработени учебни системи, както и с богат фонд електронни ресурси и допълнителни материали.

 

Езикова школа Престиж печели и двете най - авторитетни атестации в своята област - Знак за качество по европейските стандарти, гарантиращ дейност в пълно съответствие със стандартите за качество в обучението и управлението и Европейски езиков знак за иновативен принос в модернизацията на чуждоезиковото обучение. Единственият учебен център в България, отличен и с двата знака.


С акредитацията си по европейските стандарти езикова школа Престиж спечели още едно изключително предимство за своите курсисти - правото да издава и документи, легитимни за страните от европейския континент - Европейски езиков паспорт и Европейско езиково портфолио.


За седемнадесет години Престиж извървя пътя от малка езикова школа до модерен и авторитетен учебен комплекс, без аналог в сферата на частните образователни услуги - наречен - българското изключение.

 

Контакти

Частна английска езикова гимназия

Град София, Община Столична, бул. Княз Ал. Дондуков 57, вх. Г, партер
Телефон: 029881659, 029884847, 029877164
GSM: 0898616513
Интернет сайт: www.prestige.bg

Галерия

Още Училища в Община Столична

Професионална гимназия по хранително - вкусови технологии Проф. д-р Георги Павлов

Професионална гимназия по хранително - вкусови технологии Проф. д-р Георги Павлов, София

Професионална гимназия по хранително - вкусови технологии Проф. д-р Георги Павлов е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи

139 Основно училище Захарий Круша

139 Основно училище Захарий Круша, София

139 Основно училище Захарий Круша, София е с богата история, изпълнена със събития, допринесли за сегашния вид и авторитет на учебното заведение. Отваря врати, за да посрещне своите ж

148 Основно училище Проф. д-р Любомир Милетич

148 Основно училище Проф. д-р Любомир Милетич, София

148 Основно училище Проф. д-р Любомир Милетич, София е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото, непознато

71 Средно училище Пейо Яворов

71 Средно училище Пейо Яворов, Казичене

71 Средно училище Пейо Яворов, Казичене е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи по пътя към новото, непознатото, неизвестн

Частно средно училище Петко Рачов Славейков

Частно средно училище Петко Рачов Славейков, София

ПРИЕМ В 8-МИ, 9-ТИ И 11-ТИ КЛАС ЗА УЧЕБНАТА 2024 - 2025 Г. В ЧСУ Петко Р. Славейков езиковата гимназия с английски и френски език се приемат ученици, като дава възможност за получаване освен

Частно основно училище Изгрев ЕООД

Частно основно училище Изгрев ЕООД, София

Частно основно училище „Изгрев“ е открито през 2015 г., изпълнява всички държавни образователни стандарти на МОН, като следва принципите за природосъобразен и здравословен начин на живот.

6-то основно училище Граф Игнатиев

6-то основно училище Граф Игнатиев, София

6-то основно училище Граф Игнатиев, гр. София осигурява на своите възпитаници обучение според държавните образователни изисквания и стандартите на Европейския съюз в духа на демократичните ценности.

Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия Христо Ботев

Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия Христо Ботев, София

Софийска гимназия по строителство, архитектура и геодезия Христо Ботев е учебно заведение с дългогодишна история, отворило врати, за да посрещне своите жадни за знание възпитаници, поемащи п