Регистър на училищата

6-ТО ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ, Град София - Екип

6 то помощно училище

6 то помощно училище, 6 то помощно училище софия, помощно училище за деца с увреждания софия, специализирано обучение на деца с увреждания софия, специални програми и обучение на деца с увреждания, учебно заведение за деца с увреждания софия, училище за деца с аутизъм, училище за деца с аутизъм софия, училище за деца с епилепсия, училище за деца с епилепсия софия, училище за деца с церебрална парализа, училище за деца с церебрална парализа софия, училище за деца със синдром на даун, училище за деца със синдром на даун софия, шесто помощно училище, шесто помощно училище софия

Галерия

6-ТО ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ
6-ТО ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ
6-ТО ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ
6-ТО ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ
6-ТО ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ
6-ТО ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ
6-ТО ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ
6-ТО ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ
6-ТО ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ
6-ТО ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ

6-ТО ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ
Екип

 

В 6-ТО ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ София работи екип от висококвалифицирани специалисти, които поддържат постоянна връзка помежду си и прилагат обща стратегия и поддържат ежедневни контакти с родителите.


Специални педагози развиват практически умения, знания и компетенции по учебните предмети, умения за самообслужване и социали модели на гражданско поведение.

 

Психолог работи с всички ученици, развива техните когнитивни способности, подпомага изграждането на поведенчески стратегии и консултира родители.

 

Логопед с дългогодишен опит в работата с деца със специални образователни потребности развива комуникативните умения и речта на нашите ученици.

 

Специалист по лечебна физкултура коригира и подпомага физическото развитие на ученицете.

 

Рехабилитатор прилага индивидуализирани терапевтични техники за моделиране и усъвършенствоне на двигателните умения на учениците.


Медицинска сестра контролира здравословното състояние на учениците.

 

 

Персоналът на училището се грижи с внимание и любов за своите възпитаници.

 

 

 

Контакти

6-ТО ПОМОЩНО УЧИЛИЩЕ

Град София, Община Столична, кв. Хладилника, ул. Русалийски проход 12
Телефон: 028621183
Интернет сайт: 

Още Училища в Община Столична

ЧАСТНО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ С ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК МЕРИДИАН 22

ЧАСТНО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ С ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК МЕРИДИАН 22, София

Частно основно училище Меридиан 22 е лицензирано през 1993 година. Учениците, посещаващи училището повишават нивото на владеене на изучавания език през лятото, когато се организират посещения в